Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Волим да идем код психолога": Наташа Нинковић искрено о љубави, родитељству и браку (ФОТО)

Глумица отворила душу

1659102094_ttttouutk.png
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - натасанинковиц
Oglas

Глумица Наташа Нинковић је недавно прославила свој 50-и рођендан. Иза себе има завидну глумачку каријеру, али је такође и успешна мајка и жена.

Каже да има и добре и лоше стране, међутим да је научила да се носи са тим.

"Свесна сам свих својих мана, али исто тако сам свесна и свих својих добрих страна. То је ваљда зрелост и добро се носим с тим. Још увек имам делове у којима сам несигурна, као рецимо кување, где ми деца кажу: 'Молим те једном спреми јело и реци то је то, а не сваки пут јао само сам ово заборавила, можда сам мало раније извадила јело из рерне'", кроз широки осмех испричала је својевремено Наташа у емисији "Балканском улицом".

Прочитајте још: Потресна исповест звезде филма "Америчка пита": "Била сам само тело" (ФОТО)

Глумица је у срећном браку са Ненадом Шаренцем који је од ње старији 10 година, а Наташа објашњава како је он онај рационалнији у њиховом односу. 

"Срећна сам јер су ми усклађене жеље и могућности. Било је тренутака кад то није био случај и стално сам била нечега жељна, те морам још ово, стално нешто ми фали, али сад имам неку равнотежу. И сад ми се деси да се некад изгубим, али је Ненад тај који ме увек поврати у реалност. Њему више ради рацио него мени и тада ме буквално подсети на неке ствари и отвори ми очи. Обично ми каже окрени се око себе и погледај неке ствари, треба све да сагледаш, и онда се саберем и кажем: 'Да, у праву си'", додала је она.

Наташа је открила да је у младости била бунтовница и да то ни мало није било лако за њене родитеље. 

"Доста сам писала дневнике раније и скоро сам их нашла и изненадила се шта сам писала. Ту су све били моји снови и схватила сам да све што је млада Наташа тада желела ја сам остварила и отишла и даље од тога. Кад сам то видела, рекла сам себи: кад будеш у некој кризи или мислиш да ти нешто фали, овога ћеш се сетити. У младости сам често била бунтовна, била сам борац и то није било лако за моје родитеље. Било ми је све то тескобно и тесно, Београд ми је био мали, а не Требиње. И данас се суштински не разликујем превише, али се осећам испуњено и остварено", истиче Наташа.

Она је мајка два дечака. Близанци Матија и Лука су њено највеће богатство и било јој је много тешко када је Матија отишао у Америку. 

"Припремала сам се две године за то код психолога, сада ми је лакше јер Матија прави годину дана паузе од живота у Америци, па је поново с нама код куће. Када је први пут отишао, нисам много улазила у његову собу јер ми је било тешко", истакла је глумица те додала да многе недоумице решава уз помоћ психолога:

"Волим да идем код психолога, иначе сам од оних мајки да чим осетим да нешто можда није добро одмах дижем аларм. Да ли да идемо заједно или појединачно, све одмах стављам на кант и одмах то рашчистим. Нисам ни ја увек спремна за рашчишћавање, па сачекам мало, питам их јесте ли за то или не, па ако нису, онда одем у њихово име и питам који би потез требало да направим. Можда то и није увек најбоље решење, али ја то тако волим и сматрам да је најбоље да питам", објаснила је.

Што се тиче уживања у животу, Наташа је велики хедониста и сама себи направи најлепши угођај.

"Често себи направим угођај, не чекам од других да то ураде. Ако нема неких садржаја око мене, онда сама себи наточим чашу вина и зависно у каквом сам расположењу пустим музику, да ли грчку или клапе. Моји укућани су навикли на то, некад уђу у собу виде ме и кажу: 'Аха сад си у томе', некад ми се један од синова придружи, и тако се добро проведем та два, три сата", рекла је.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas