Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Вратила се Бену Афлеку чим је раскинула веридбу: Алекс Родригез проговорио о Џенифер Лопез

Рекло би се да је певачица и глумица Џенифер Лопез са глумцем Беном Афлеком пронашла своју мирну луку и коначну срећу, иако је на ову љубав чекала готово 20 година.

1664869524_e8cdcb0fdeb03c69e4c0925e6db739cc3b8ba551.jpg
Фото: Епа
Oglas

епосредно пре него што је обновила везу са Беном била је верена за бејзбол звезду Алекса Родригеза. Веридба је раскинута на пролеће 2021. године, а Алекс је сада искрено одговорио на питање шта сада мисли о некадашњој вереници.

- Искрено, да ли вам смета што се неколико дана након што сте раскинули она вратила Бену Афлеку и што се на крају удала за њега, а не за вас? - поставио му је питање водитељ Крис Волас.

- Са Џенифер, види, било је то добро искуство. И њој и деци, која су паметна и дивна,  желим им све најбоље - кратко је рекао Родригез.

Прочитајте још: Дуго их нисмо видели: Џенифер Лопез и Бен Афлек на доручку (ФОТО)

 - То је то? - упитао је Волас.

- То је то - одговорио је Родригез.

Пар је био у вези четири године, а када су сви очекивали да се венчају веридба је раскинута, а говорило се и о томе да је Алекс преварио познату глумицу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas