Oglas
· · Komentari: 0

Vratila se Benu Afleku čim je raskinula veridbu: Aleks Rodrigez progovorio o Dženifer Lopez

Reklo bi se da je pevačica i glumica Dženifer Lopez sa glumcem Benom Aflekom pronašla svoju mirnu luku i konačnu sreću, iako je na ovu ljubav čekala gotovo 20 godina.

1664869524_e8cdcb0fdeb03c69e4c0925e6db739cc3b8ba551.jpg
Foto: Epa
Oglas

eposredno pre nego što je obnovila vezu sa Benom bila je verena za bejzbol zvezdu Aleksa Rodrigeza. Veridba je raskinuta na proleće 2021. godine, a Aleks je sada iskreno odgovorio na pitanje šta sada misli o nekadašnjoj verenici.

- Iskreno, da li vam smeta što se nekoliko dana nakon što ste raskinuli ona vratila Benu Afleku i što se na kraju udala za njega, a ne za vas? - postavio mu je pitanje voditelj Kris Volas.

- Sa Dženifer, vidi, bilo je to dobro iskustvo. I njoj i deci, koja su pametna i divna,  želim im sve najbolje - kratko je rekao Rodrigez.

Pročitajte još: Dugo ih nismo videli: Dženifer Lopez i Ben Aflek na doručku (FOTO)

 - To je to? - upitao je Volas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod)

- To je to - odgovorio je Rodrigez.

Par je bio u vezi četiri godine, a kada su svi očekivali da se venčaju veridba je raskinuta, a govorilo se i o tome da je Aleks prevario poznatu glumicu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas