Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВРАТИО СЕ: Глумац био искушеник на Хиландару - неће да се замонаши

"ПОСЛЕ неког времена проведеног тамо човек почне да преиспитује себе зашто је на овој планети и куда одлазе наша енергија и стечено знање", говорио је Лазар о свом искушењу недавно

1679581702_Lazar-Dubovac-foto-YT-printscreen-TV-Hram.jpg
Oglas

Глумац Лазар Дубовац поново у фокусу јавности након што се вратио глуми, и то након одлуке коју је наводно донео пре неколико година - да се замонаши.

Наиме, нова серија "Закопане тајне" окупила је бројну екипу коју чине глумачке звезде, нова лица, а ту су и неки свима добро познати глумци које дуго нисмо видели на малим екранима.

Међу популарном глумачком екипом је и Дубовац који се прославио давне 2008. године у серији "Мој рођак са села". Иако су му предвиђали блиставу каријеру, Лазара је публика претходних година видела у тек неколико споредних улога, у серијама "Ургентни центар" или "Бележница професора Мишковића".

Фото: ТВ Пинк принтскрин

Гласине да је кренуо стопама колеге Растка Лупуловића, те да планира да се замонаши поткрепиле су изјаве оних који су га срели на Светој Гори. Затим је и он сам потврдио истинитост приче.

-  Нисам могао да се нагледам лепоте. После неког времена проведеног тамо човек почне да преиспитује себе зашто је на овој планети и куда одлазе наша енергија и стечено знање. Запитао сам се чему јурњава за послом, свађе, доказивања. Ништа вам не окупира пажњу - признао је.

Као искушеник у манастиру Хиландар Дубовац је обављао разне послове.

- Туристи су ме препознали и чудили се откуд то да им глумац кува и служи кафу. Монахе не интересује ко сам ја, чиме се бавим, колико новца имам, већ је основа свега љубав. Кување кафе је врста пажње, а и то је љубав. Поред тога крчио сам пут у шуми, чистио манастир, правио свеће и бројанице.

Глумац је, бар за сада, одустао од идеје да се замонаши, а професији за коју се школовао дао је нову шансу прихватајући улогу у серији "Закопане тајне".

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО:

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas