Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВРЕЛЕ НОЋИ У ДУБАИЈУ: Јелена Карлеуша ЗАПАЛИЛА Емирате, а на себи има само доњи веш и шљокице (ВИДЕО/ФОТО)

Недавном објавом на друштвеној мрежи, Карлеуша је поставила нове границе

1669280234_karleusa_ATA.jpg
Фото: АТА
Oglas

Да уме да засија где год да се појави, Јелена Карлеуша доказала је и својом најновијом објавом на Инстаграму.
Јелена се на снимку појављује у дугој хаљини са капуљачом, а испод ње - готово ништа! Она цела сија, од главе до пете, у потпуно прозирном материјалу, прекривеном светлуцавим каменчићима.

Видео: Инстаграм/карлеусастар

Уз овај екстравагантни изглед, она је понела и сандале са високом потпетицама које су прекривене шљокицама, као и наочаре и торбицу од сличног материјала. Од накита је одабрала велику ефектну огрлицу и минђуше.

Прочитајте још: РОЂЕНДАН У ЈАПАНУ: Џастин Бибер назива своју жену ХЕЈЛИ БИБЕР 'ОМИЉЕНИМ БИЋЕМ' док славе њен 26-ти рођендан (ФОТО)

Певачица се вероватно води паролом: 'само да сија, и што више- то боље!' 
На снимку се види како руком прекрива своје наге груди, приликом вечерње шетње у Дубаију, а носи само минималистички доњи веш. Заиста смело, обзиром на затворену културу Емирата, када су жене у питању и њихово одевање. Нема сумње да је Јелена у Дубаију- подигла температуру за који степен више.

Фото: Инстаграм/ карлеусастар

Прочитајте још: Свет коментарише БРАЗИЛСКУ ВОДИТЕЉКУ због одеће у којој прати Мундијал: "Имај поштовања" (ФОТО)

А да ли је дошла да ужива, или можда да подржи фудбалере и пошели им срећу на Светском првенству у суседном Катару? Тек, сигурно је да ће се многи припадници мушког пола обрадовати њеним новим издањима: у купаћем костиму и прозирним тканинама. 

 

БОНУС ВИДЕО: 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas