Oglas
· · Komentari: 0

Svet komentariše BRAZILSKU VODITELJKU zbog odeće u kojoj prati Mundijal: "Imaj poštovanja" (FOTO)

Brazilska voditeljka Debora Seko izazvala je haos na društvenim mrežama zbog stajlinga u kom je vodila emisiju posvećenu Svetskom prvenstvu.

1669275411_Untitled.jpg
Foto: Instagram/printskrin/ Deborah Secco
Oglas

Katarska pravila oblačenja izazvala su burne reakcije u javnosti i sada se pomno prati svačiji stajling - iako niste u Kataru. Na Svetskom prvenstvu veliku pažnju privukla je žena katarskog šeika, a potom Mesijeva žena i bivša srpska snajka Adrijana Lima. Za razliku od zanosnih lepotica koje su očarale Dohu, brazilska voditeljka dobila je oštre reakcije i negativne kritike.

Pročitajte još: Kristina Mitrović u modnoj kombinaciji koja oduzima dah: Supruga SRPSKOG "ORLA" zapalila društvene mreže (FOTO)

Debora Seko, koja na Sportv-u vodi emisiju o fudbalu, pojavila se u bež pantalonama sa džepovima i plavoj košulji. Debora odlično zna kako da isprovocira javnost, čak i ako je zakopčana do grla. Dugmići su uredno na mestu, ali je košulja jedva pokrila grudi. I kao da to nije bilo dovoljno, voditeljka je tange podigla na kukove, dok je urbane pantalone spustila što je niže mogla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deborah Secco (@dedesecco)

Iako je dobila mnogo komplimenata na račun isklesanog stomaka, Debora se suočila i sa negativnim kritikama. Kako su brojni korisnici istakli, mnogi smatraju da je ovakav stajling neprikladan za vođenje sportske emisije, a njen odgovor je još više razbesneo mnoge.

"Ovo je fudbalska emisija, a ne modna revija", "Imaj poštovanja prema Svetskom prvenstvu, pogotovo jer je u Kataru", "Ovo je baš neprimereno", "Glupo je, kao da ne bi bila lepa u normalnoj košulji i elegantnim pantalonama", "Šta moda učini ženama", glasili su samo neki od komentara, a Debora je kratko odgovorila:

"Baš me briga, ja sam ono što jesam", rekla je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deborah Secco (@dedesecco)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas