Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

ВРЕЛЕ СЦЕНЕ! Певачица КАЈА распаметила друштвене мреже па показала чиме располаже (ФОТО)

Популарна певачица објавила је фотографију са обала Француске где је на одмору.

1644079760_kaya_16012017_035.jpg
Фото: Ataimages
Oglas

Популарна певачица Катарина Остојић Каја последњих година живи на релацији Француска-Србија после раскола брака са светски познатим ди-џеј музичарем Џуниором Џеком. Иако се спекулисало да је Каја у емотивној вези са једним фудбалером, певачица о свом љубавном животу не открива много, посебно не на друштвеним мрежама.

Прочитајте још: Да ли је и вама ово превише ДЕТИЊАСТО: Папараци усликали Џенифер Лопез, а један детаљ око њеног врата НИКО НИЈЕ ОЧЕКИВАО (ФОТО)

Катарина Остојић Каја, поред егзотичних дестинација на којима живи последњу деценију, има подједнако егзотично и тело о коме посебно води рачуна. Наиме, певачица је посебно посвећена тренинзима и здравој исхрани, па сходно томе се може похвалити и савршеном линијом.

Прочитајте још: Где би требало да поставимо полицу са књигама према ФЕНГ СХУИ правлима? Ево шта доноси негативну енергију

Ипак. Каја је овог пута отишла мало даље па је своје пратиоце на друштвеним мрежама почастила обнаженом фотографијом, на којој позира у минијатурном бикинију са задњицом у првом плану, на којој би јој позавиделе и сестре Кардашијан. Фотографија је настала у једном летовалишту на западној обали Француске.

Прочитајте још: Фаталан, шармантан и невероватно паметан: Да ли знате ко је био први БЕОГРАДСКИ ПЛЕЈБОЈ - Завео је три најлепше Југословенке, па им сломио срце

- Ко би рекао да је напољу три степена - кратко је прокоментарисала Каја своју провокативну фотографију.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas