Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
уређење

Где би требало да поставимо полицу са књигама према ФЕНГ СХУИ правлима? Ево шта доноси негативну енергију

Фенг Шуи учење највише пажње посвећује оријентацији у простору како би се обезбедио просперитет и напредак.

1641150242_761e195d38f0e2244fca7d54db4e6297e46266e4.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Многи од нас имају дилему где да у стану поставе полице за књиге, најчешће бирају место које им преостане након што у собу сместе оне главне делове намештаја. Међутим, на тај начин можете блокирати позитивну енергију.

Неке од најпознатијих теорија Фенг Шуија користе кардиналне правце за креирање осам одређених делова собе. За сваки правац се каже да има јединствене квалитете позитивне или негативне енергије. У оквиру ове теорије, запад би требало да буде правац креативности. Постављање полице за књиге у западном делу собе повећаће проток креативне и интелектуалне енергије.

Прочитајте још: Колико пута годишње треба прати ЈАСТУКЕ, и како се одржавају ПЕРЈАНИ, а како они од МЕМОРИЈСКЕ ПЕНЕ?

Ако сте веома поносни на своју колекцију књига, ставите полицу у централни део дома, како би вам доносила радост сваки пут када уђете у собу. Енергија коју осећате када видите истакнуту полицу за књиге одразиће се назад у просторију, повећавајући позитивну енергију и радост у простору. Добро место је и близина предњег улаза у кућу. Ова локација одражава проток позитивне енергије и подстиче креативно размишљање

У пракси Фенг Шуија, неред изазива негативну и збуњујућу енергију, која може блокирати позитиван проток енергије кроз просторију. Ово се односи на неред у просторији, али и нанеред на полицама за књиге. Стога, да бисте максимално повећали проток позитивне енергије, требало би да редовно чистите полице и књиге и да се ослободите оних старих и поцепаних које не користите. Чувајући такве књиге дозвољавате старој и негативној енергији да пусти корен у вашем животном простору.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas