Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВРХУНСКИ ГЛУМАЦ И ВРХУНСКИ ЧОВЕК: Како је Глоговац помогао Тројпецу на почетку каријере? (ВИДЕО)

Небојша Глоговац је остао упамћен по својој легендарној глуми, али сви који су га познавали наглашавају колико је он добар човек био

1712665623_Foto-Novosti-Ataimages.rs-Printscreen-YouTube-Kreator-Svega.jpg
Фото: Новости, Атаимагес.рс, Принтсцреен/ YоуТубе - Креатор Свега
Oglas

Смрт Небојше Глоговца погодила је целу јавност. Он је изгубио битку од опаке болести 2018. године. Иза себе је оставио велики траг, а сви који су га познавали говорили су о његовој доброти. Међу њима је и Милош Петровић Тројпец коме је Глоги много значио и поносно га је називао својим пријатељем.

Њих двојица су се упознали на снимању филма "Јужни ветар" у ком је Тројпец глумио шефа обезбеђења Глоговцу. У подкасту "Бинџ" је поделио детаље са поменутог снимања.

- Дефинитивно је највећи утисак и највећи плус и највеће задовољство је то што сам сарађивао са Глогијем и што сам сваки снимајући дан проводио са њим и што сам на крају тог снимања имао ту част да могу да га назовем својим пријатељем, и он је мене тако звао - рекао је Милош у емисији "Бинџ", па се дотакао ситуације у којој му је Глоги помогао.

- Због њега сам схватио да се може десити да у врхунском глумачком бићу се нађе и врхунски човек, а то је дефинитивно Глоги био. Када смо снимали "Јужни ветар" ја још увек нисам имао агенцију и испао је проблем око хонорара. Он је био на телефону, седео, а ја сам причао са продуценткињом. Он је то чуо и само подигао поглед и питао: "У чему је проблем, Тојпец шта је по среди?" и продуценткиња му је рекла шта се дешава и он је гледа и само каже: "То?! Дај бре уплатите му преко мене није никакав проблем". Тако ми је учинио велику услугу, а није морао - рекао је Тројпец у емисији "Бинџ".

Шта је све глумац имао да каже о свом колеги можте погледати у видеу испод, као и на нашем Јутјуб каналу, а целу емисију погледајте ОВДЕ.

 

Из недеље у недељу у подкасту "БИНДЖ" компаније Новости, новинарке Исидора Чолаковић и Катарина Филиповић причаће са глумицама и глумцима - о каријери, одрастању, љубави, начелима којима се воде кроз живот, интими...

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas