Oglas
· · Komentari: 0

VRHUNSKI GLUMAC I VRHUNSKI ČOVEK: Kako je Glogovac pomogao Trojpecu na početku karijere? (VIDEO)

Nebojša Glogovac je ostao upamćen po svojoj legendarnoj glumi, ali svi koji su ga poznavali naglašavaju koliko je on dobar čovek bio

1712665623_Foto-Novosti-Ataimages.rs-Printscreen-YouTube-Kreator-Svega.jpg
Foto: Novosti, Ataimages.rs, Printscreen/ YouTube - Kreator Svega
Oglas

Smrt Nebojše Glogovca pogodila je celu javnost. On je izgubio bitku od opake bolesti 2018. godine. Iza sebe je ostavio veliki trag, a svi koji su ga poznavali govorili su o njegovoj dobroti. Među njima je i Miloš Petrović Trojpec kome je Glogi mnogo značio i ponosno ga je nazivao svojim prijateljem.

NJih dvojica su se upoznali na snimanju filma "Južni vetar" u kom je Trojpec glumio šefa obezbeđenja Glogovcu. U podkastu "Bindž" je podelio detalje sa pomenutog snimanja.

- Definitivno je najveći utisak i najveći plus i najveće zadovoljstvo je to što sam sarađivao sa Glogijem i što sam svaki snimajući dan provodio sa njim i što sam na kraju tog snimanja imao tu čast da mogu da ga nazovem svojim prijateljem, i on je mene tako zvao - rekao je Miloš u emisiji "Bindž", pa se dotakao situacije u kojoj mu je Glogi pomogao.

- Zbog njega sam shvatio da se može desiti da u vrhunskom glumačkom biću se nađe i vrhunski čovek, a to je definitivno Glogi bio. Kada smo snimali "Južni vetar" ja još uvek nisam imao agenciju i ispao je problem oko honorara. On je bio na telefonu, sedeo, a ja sam pričao sa producentkinjom. On je to čuo i samo podigao pogled i pitao: "U čemu je problem, Tojpec šta je po sredi?" i producentkinja mu je rekla šta se dešava i on je gleda i samo kaže: "To?! Daj bre uplatite mu preko mene nije nikakav problem". Tako mi je učinio veliku uslugu, a nije morao - rekao je Trojpec u emisiji "Bindž".

Šta je sve glumac imao da kaže o svom kolegi možte pogledati u videu ispod, kao i na našem Jutjub kanalu, a celu emisiju pogledajte OVDE.

 

Iz nedelje u nedelju u podkastu "BINDŽ" kompanije Novosti, novinarke Isidora Čolaković i Katarina Filipović pričaće sa glumicama i glumcima - o karijeri, odrastanju, ljubavi, načelima kojima se vode kroz život, intimi...

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas