Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"За мене је ово тежак дан": Милица Тодоровић погођена данашњим догађајем, па се опростила од вољене особе - "Упокојио се јутрос" (ФОТО)

За Милицу Тодоровић ово је веома тужан дан

1683120863_milicatodtr.jpg
Foto: ATA images
Oglas

К. К. (14), ученик седмог разреда Основне школе "Владислав Рибникар" на Врачару пуцао је јутрос у школи и том приликом убио осморо ђака и школског чувара, а седморо њих, међу којима је и наставница историје, су повређени.

Јавност је у шоку због велике трагедије у Београду, каква се не памти. Огласиле су се бројне јавне личности попут Јелене Карлеуше, Марије Шерифовић, Анастасије Ражнатовић, Констракте, Слободана Радановића, Лене Ковачевић и мнодиг других.

Милица Тодоровић је такође изјавила саучешће породицама трагично преминулих. За њу је ово веома тежак дан јер је остала без још једне вољене особе:

- Неописива трагедија. Црни дан. Саучешће породицама преминулих. Нека им Бог да снаге да издрже тешке дане. И за мене је ово тежак дан… Мој деда Зоран се јутрос упокојио. Путуј са анђелилма и нека ти душа пронађе мир - написала је у објави на свом Инстаграм профилу.

Фото: Инстаграм/принтсцреен/милицатодоровицоффициал

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas