Oglas
· · Komentari: 0

"Za mene je ovo težak dan": Milica Todorović pogođena današnjim događajem, pa se oprostila od voljene osobe - "Upokojio se jutros" (FOTO)

Za Milicu Todorović ovo je veoma tužan dan

1683120863_milicatodtr.jpg
Foto: ATA images
Oglas

K. K. (14), učenik sedmog razreda Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" na Vračaru pucao je jutros u školi i tom prilikom ubio osmoro đaka i školskog čuvara, a sedmoro njih, među kojima je i nastavnica istorije, su povređeni.

Javnost je u šoku zbog velike tragedije u Beogradu, kakva se ne pamti. Oglasile su se brojne javne ličnosti poput Jelene Karleuše, Marije Šerifović, Anastasije Ražnatović, Konstrakte, Slobodana Radanovića, Lene Kovačević i mnodig drugih.

Milica Todorović je takođe izjavila saučešće porodicama tragično preminulih. Za nju je ovo veoma težak dan jer je ostala bez još jedne voljene osobe:

- Neopisiva tragedija. Crni dan. Saučešće porodicama preminulih. Neka im Bog da snage da izdrže teške dane. I za mene je ovo težak dan… Moj deda Zoran se jutros upokojio. Putuj sa anđelilma i neka ti duša pronađe mir - napisala je u objavi na svom Instagram profilu.

Foto: Instagram/printscreen/milicatodorovicofficial

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas