Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

За Нову годину фотографисана у топлесу поред Бреда Пита, а глумац ју је сада овако изненадио за Дан заљубљених (ФОТО)

Бред Пит је већ неко време у вези са Инес де Рамон

1676552951_profimedia-0470645994.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Девојка Бреда Пита, Инес де Рамон, примећена је јуче како одлази из своје канцеларије са дивним букетом цвећа, сви претпостављају да јој је то изненађење приредио глумац, али ко год да је осмислио поклон, баш има укуса.

Нема лепшег поклона од цвећа, сложиће се многе жене. Нежнорозе цветови које је носила Инес симбол су љубави и пријатељства. Изгледају веома раскошно и елегантно. Да ли је убрзо након што је девојка Бреда Пита завршила са послом, уследила нека посебна прослава Дана заљубљених ње и глумца? Фанови би једва дочекали те детаље.

Фото: профимедиа

Веза глумца Бреда Пита и дизајнерке Инес де Рамон постаје све озбиљнија. Пар је дочекао заједно и Нову годину у Мексику, одакле су стигле хит фотографије које су прошлог месеца изазвале прави бум на мрежама.

Папараци су успели да забележе како Бред Пит (59) и Инес де Рамон (32) уживају на сунцу, у крајње лежерном издању. Славни глумац фотографисан је наг до појаса, а његов мишићав торзо покренуо је коментаре да у шестој деценији фантастично изгледа.

И о Инес де Рамон пише се у суперлативу, невезано за ове фотографије, а иако су прве гласине о њиховој романси изгледале као пуки трач, ствари су кренуле у другачијем смеру. Глумац је прошлог месеца прославио са новом девојком 59. рођендан, и тада је најављено да ће заједно дочекати 2023. што се и догодило.

"Бреду се стварно свиђа Инес. Упознали су се преко заједничког пријатеља. Она је јако драга. Инес је слатка, забавна и енергична. Она је сјајна особа. Бред воли да проводи време са њом", рекао је извор за магазин "Пипл".

Фото: профимедиа

Подсетимо, за везу Бреда Пита и Инес сазнало се прошлог месеца када су се појавили на концерту Бона у Њујорку. Изгледали су веома блиско, попут правог пара, а људи блиску глумцу поручили су да је ова дизајнерка накита постала важан члан "Бредове екипе".

Према писању америчког магазина "Пипл", нови холивудски пар провешће заједно новогодишње празнике. Како је Инес закорачила у његов живот, Бред је променио своје понашање па иако дуже време није јавно испољавао емоције према некој жени (на начин на који то чини према новој девојци), ради сада потпуно другачији. Та важна промена је додатни наговештај да је њихова романса постала озбиљна.

Бред Пит био је ожењен Џенифер Анистон па Анђелином Џоли са којом има шесторо деце.

Инес де Рамон била је од 2019. до 2022. у браку са глумцем Полом Веслијем, са којим је почела везу 2018. године. Зна се да су се растали, али није познато да ли је развод и судски окончан. Завршила је студије пословне администрације у Женеви, има диплому нутриционисте, а највише се бави дизајнирањем накита које носе бројне познате личности попут Хејли Бибер, Кортни Кардашијан и Менди Мур.

Фото: профимедиа

Док ужива у љубави са Инес, глумац наставља да води судску битку са бившом супругом Анђелином Џоли од које се растао 2019. године. Бивши пар никако да се договори око финансија и старатељства над млађом децом- најстарији наследник Медокс постао је пунолетан односно има 21 годину па је он изузет од тог договора. Глумица је оптужила бившег супруга да је био насилан према њој и деци.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas