· · Коментари: 0

За стан дала 200.000 евра, али нема новца за реновирање: "Тачно је, немам чега да се стидим"

Јована Јеремић искрена као и увек

1674123064_Untitled.jpg
Фото: Инстаграм/принтскрин/ Јована Јеремић

Водитељка и новинарка Јована Јеремић заузета је и запослена на свим фронтовима. Поред јутарњег програма који уређује и води викендом, она се бацила и на сређивање новог животног простора у старом делу Београда, где ће живети са својом ћерком Леом.

Јована је недавно, у срцу главног града Србије, на Дорћолу, купила стан од 54 квадратна метра, за који је, како су писали медији, искеширала чак 200.000 евра. Она се са наследницом још није уселила јер жели да стан од пода до плафона реновира и прилагоди својим естетским мерилима, али да за то тренутно нема новца, па је стала са пресељењем, рекао је извор за Ало.

Прочитајте још: Огласио се Саша Поповић након прозивке Јелене Карлеуше: "Можда јој је криво..."

- Јованин стан налази се у старој згради и она је била одушевљена што је грађевина још из времена Јосипа Броза Тита. Стан је купила од једне еминентне хемичарке, а у згради су поред ње живели и многи значајни људи 20. века - почиње извор и додаје. Са усељењем је стала јер тренутно нема новца да стан реновира по својим потребама и жељама, па је дошла на идеју да све то уради на компензацију.

Извор објашњава план Јеремићеве и каже да јој за сада не иде лоше у проналажењу фирми које би јој дале потребан материјал за реновирање као и намештај по мери који јој је преко потребан.

- Јована је смислила да од произвођача и извођача радова, као и од фирми које увозе или производе намештај добије оно што јој је потребно, а да их заузврат рекламира на свом Инстаграм профилу где је прати 190.000 људи. У недостатку новца Јована жели да на овај начин наплати своју популарност. За сада су јој се јавили неки произвођачи намештаја, чак и један архитекта који је решио да јој помогне у уређењу ентеријера, али она чека још неколико њих како би се одлучила - завршава извор.

Прочитајте још: Некада НАЈСЛАЂА ПЛАВУША ХОЛИВУДА ДАНАС- НЕПРЕПОЗНАТЉИВА: Зависност ју је уништила, а снимак нервног растројства обишао је свет (ФОТО)

- То што сте сазнали је тачно и ја немам чега да се стидим. Сав зарађени новац скркала сам у куповину стана. Пукла сам 200.000 евра и остала без кинте - почиње Јована и додаје:

- Треба ми нов паркет, кухиња по мери, кухињски апарати и бела техника, купатило, а то значи плочице и санитарије, потребан ми је и намештај по мери, као и кућни мобилијар. Јавно позивам све заинтересоване фирме и људе који имају ово што ми треба да ми се јаве и да ми одраде те радове, а ја ћу им се захвалити путем рекламе на Инстаграму где имам довољно пратилаца да буде виђено и пропраћено - без задршке је рекла Јеремићева за Ало!.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.