· · Komentari: 0

Oglasio se Saša Popović nakon prozivke Jelene Karleuše: "Možda joj je krivo..."

Saša Popović objasnio je u kakvim je odnosima sada sa Jelenom Karleušom sa kojom je godinama bio u poslovnoj saradnji

1674118023_Untitled.jpg
Foto: ATA images

Jelena Karleuša bila je član žirija u emisiji "Zvezde Granda" šest godina. Već uspešnom muzičkom takmičenju donela je novu publiku i energiju, ali je rešila da na ovu vrstu posla stavi tačku i u potpunosti se posveti karijeri.

Ona se nedavno dotakla kolega sa kojima je sarađivala, ali i rejtinga emisije u negativnom kontekstu, a sada je njenu izjavu prokomentarisao i Saša Popović.

Pročitajte još: Nekada NAJSLAĐA PLAVUŠA HOLIVUDA DANAS- NEPREPOZNATLJIVA: Zavisnost ju je uništila, a snimak nervnog rastrojstva obišao je svet (FOTO)

- Možda joj je krivo što više nije u „Zvedama Granda“ jer dok je bila tu bila je jako dobra, ali „Zvezde Granda“ su i dalje najgledanije, pa eto joj informacija - rekao je Saša, a onda se dotakao i toga u kakvom je sada odnosu sa popularnom pevačicom:

 - Ja nemam loš odnos sa Jelenom i dan danas, a njoj neko stvarno daje neke pogrešne rejtinge jer jedino od koga može da dobije pravu sliku i pravo stanje kada su u pitanju „Zvezde Granda“ to je „Agb" - zaključio je Popović.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

 

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.