Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЗАБАВА ИЛИ УГРОЖАВАЊЕ ЖИВОТИЊСКИХ ПРАВА? Ким Кардашијан је са децом у Јапану посетила кафић популаран због игре са ЈЕЖЕВИМА (ФОТО/ВИДЕО)

Од безазлене игре до осуде јавности

1680782665_kIM-NASLOVNA-JEZEVI.png
Пхото: Схуттерстоцк/ Инстагам принтсцреен кимкардасхиан
Oglas

Ким Кардашијан је отишла на занимљиво путоваје у Јапан, а повела је и своју децу као и ћерку њене сестре, Пенелопе Дисик. Ким свакодневно обавештава своје пратиоце на Инстаграму, о авантурама из земље излазећег сунца, а сада је последњом објавом изиритирала борце за заштиту људских права.

Наиме, Тв звезда је објавила низ фотографија и снимак из кафића који је тематски посвећен -јежевима, или игри са њима. Али, не у виду слика и брендирања простора, већ се у овом локалу док пијете кафу можете дружити и играти са правим, живим јежевима. На радост деце, Ким је то и учинила. 
Иако све делује безазлено, и чини се да животиње нису повређене или узнемирене, ипак овакав вид забаве је наишао на осуду једног дела јавности. Ким је осуђена да промовише ''окрутност према животињама'' након ове посете у Токију.

Коментари су уследили:

''Они се стресирају лако. Ко је уопште помислио да је ово добра идеја?''
''Ово је злостављање јежева, који су ноћне, усамљене врсте, али ОК.''
''Јежеви нису играчке!''
''Ово је окрутност према животињама'', звучали су неки од многих.

Према ПЕТИ, иако су афрички мали јежеви недавно припитомљени, они нису идеални кућни љубимци, јер су повучени и ноћни типови. Из тог разлога, не желе интеракцију са људима, и често подигну бодље када су под стресом или  се осећају угрожени.
Они су још нагласили, да је овим животињама потребно доста времена и труда, пре него што могу да толеришу да их
неко држи, преноси Униланд.

Закључак је, да нису све животињске врсте за дружење са људима, јер је у њиховој природи другачије станиште,
а не кафић, и свакако нису намењени за забаву. 

Шта ви мислите о свему овоме?

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas