Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЗАБОРАВЉЕНА ВЕШТИНА: Војвоткиња Меган Маркл има још један ТАЛЕНАТ за који мало ко зна, а права је уметност ( ФОТО)

На листу својих талената поред глуме, укуса за моду, филантропије и вођења подкаста, Меган има још један тајни хоби. Погледајте о чему је реч

1668693578_profimedia-0278369064-Megan-Markl-kaligrafija.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Много пре него што је упознала Харија, и пар година пре свог великог успеха у серији 'Одела', Меган Маркл је имала додатни посао у једној малој продавници на Беверли Хилсу, специјализованој за декоративни папир.
Меган је већ у неколико наврата показала своју свестраност. Бивши послодавци из радње у којој је радила, хвале њену креативност, а тадашњи посао јој је подразумевао: саветовање купаца око позивница на догађаје, као и часове калиграфије.

Фото: Принтсцреен Инстаграм/ тхемегхандиариес

Маркл је такође радила и калиграфију, или краснопис, за позивнице за венчање познатих, као и писану кореспонденцију. Сама је направила и лого за свој некадашњи блог 'Тхе Тиг'.
Мање је позната чињеница да је за ручно писане позивнице, за венчање певача Робина Тика и глумице Поле Патон, заслужна управо Меган.
Пола је овим поводом похвалила колегиницу: ''Меган је урадила фантастичан посао. То је заиста заборављена уметност, и било је тако лепо направити нешто ручно, без уређаја који користи батерију, или се негде прикључује''.

Прочитајте још: Марија Микић открила пол бебе: Певачица ускоро мајка по други пут

Како је дошло до тога да Патонова ангажује Меган за писање позивница- Пола се присећа да је отишла до радње у којој је Меган радила, као и њиховог првог сусрета :'' Сећам се да сам одмах била затечена њеном појавом. Не знам да ли сам отишла толико далеко да јој кажем- Можеш да будеш део краљевске породице, али сам помислила да би била сјајна супруга. Била је прелепа, и држала се тако лепо, са стилом и грациозношћу.''

 

Фото: Принтсцреен Инстаграм/ тхемегхандиариес

Прочитајте још: МЕГА ПОТЕЗ: Меган Маркл и Принц Хари планирају велики НОВ ПРОЈЕКАТ, погледајате о чему се ради!

Патонова је након овог сусрета позвала Меган у своју кућу, да уради калиграфију. Она наводи како је Меган без и једне грешке написала адресе, савршено прецизно, те да је била заиста очарана њеним умећем.
Поред многих обавеза, војвоткиња и данас понекад покаже свој лепи рукопис, на некој од ручно писаних захвалница.

 

Фото: Принтсцреен Инстаграм/ луминарyбакерy

 

БОНУС ВИДЕО: 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas