Oglas
· · Komentari: 0

ZABORAVLJENA VEŠTINA: Vojvotkinja Megan Markl ima još jedan TALENAT za koji malo ko zna, a prava je umetnost ( FOTO)

Na listu svojih talenata pored glume, ukusa za modu, filantropije i vođenja podkasta, Megan ima još jedan tajni hobi. Pogledajte o čemu je reč

1668693578_profimedia-0278369064-Megan-Markl-kaligrafija.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Mnogo pre nego što je upoznala Harija, i par godina pre svog velikog uspeha u seriji 'Odela', Megan Markl je imala dodatni posao u jednoj maloj prodavnici na Beverli Hilsu, specijalizovanoj za dekorativni papir.
Megan je već u nekoliko navrata pokazala svoju svestranost. Bivši poslodavci iz radnje u kojoj je radila, hvale njenu kreativnost, a tadašnji posao joj je podrazumevao: savetovanje kupaca oko pozivnica na događaje, kao i časove kaligrafije.

Foto: Printscreen Instagram/ themeghandiaries

Markl je takođe radila i kaligrafiju, ili krasnopis, za pozivnice za venčanje poznatih, kao i pisanu korespondenciju. Sama je napravila i logo za svoj nekadašnji blog 'The Tig'.
Manje je poznata činjenica da je za ručno pisane pozivnice, za venčanje pevača Robina Tika i glumice Pole Paton, zaslužna upravo Megan.
Pola je ovim povodom pohvalila koleginicu: ''Megan je uradila fantastičan posao. To je zaista zaboravljena umetnost, i bilo je tako lepo napraviti nešto ručno, bez uređaja koji koristi bateriju, ili se negde priključuje''.

Pročitajte još: Marija Mikić otkrila pol bebe: Pevačica uskoro majka po drugi put

Kako je došlo do toga da Patonova angažuje Megan za pisanje pozivnica- Pola se priseća da je otišla do radnje u kojoj je Megan radila, kao i njihovog prvog susreta :'' Sećam se da sam odmah bila zatečena njenom pojavom. Ne znam da li sam otišla toliko daleko da joj kažem- Možeš da budeš deo kraljevske porodice, ali sam pomislila da bi bila sjajna supruga. Bila je prelepa, i držala se tako lepo, sa stilom i gracioznošću.''

 

Foto: Printscreen Instagram/ themeghandiaries

Pročitajte još: MEGA POTEZ: Megan Markl i Princ Hari planiraju veliki NOV PROJEKAT, pogledajate o čemu se radi!

Patonova je nakon ovog susreta pozvala Megan u svoju kuću, da uradi kaligrafiju. Ona navodi kako je Megan bez i jedne greške napisala adrese, savršeno precizno, te da je bila zaista očarana njenim umećem.
Pored mnogih obaveza, vojvotkinja i danas ponekad pokaže svoj lepi rukopis, na nekoj od ručno pisanih zahvalnica.

 

Foto: Printscreen Instagram/ luminarybakery

 

BONUS VIDEO: 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas