Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Заиста сам мислила да никада нећу имати пријатеље": Кендал Џенер искрено о тинејџерским данима

Кендал Џенер данас је једна од најуспешнијих младих манекенки, а како каже, некад се борила да стекне пријатеље

1666185075_8da57e38a0e28264cc3e08f53e0e5266cb0e2533.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Кендал Џенер због породице која је позната никада није знала ко је хтео да јој буде прави пријатељ, а ко је хтео да дође код ње само како би се појавио у изузетно гледаном ријалитију њене породице.

Када се први пут појавила у познатом ријалитију 2007. године имала је само 12 година.

Прочитајте још: Велика исповест чувеног Чендлера из "Пријатеља" о зависности: "Лекари су мојој породици рекли да имам два процента шансе да живим"

- Само су хтели да дођу да буду у емисији,  па су се моји зидови тада подигли - рекла је Кендал, преноси Миррор.

- Нисам желео да будем особа која каже „хеј, дођи у моју емисију“. Не знам, увек ми је било некако чудно. Али сада мислим да ми је то много пријатније.

Кендал се ових дана често виђа са познатим другарицама, укључујући Хејли Бибер, сестре Ђиђи и Белу Хадид...

Она је открила да је избирљива у вези са тим кога пушта у свој ужи круг пријатеља, док је њена млађа сестра Кајли увек имала више пријатеља од ње.

-  Често сам седела сам у својој соби и плакала јер је Кајли имала толико пријатеља. Нисам знао шта да радим. Заиста сам мислила да никада нећу имати пријатеље - истицала је Кендал у ранијим интервјуима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas