Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Закорачила је у СЕДМУ ДЕЦЕНИЈУ, али као да не стари: ДЕМИ МУР новом фотографијом показала да пркоси годинама - у чему је тајна њеног изгледа? (ФОТО)

Деми Мур је увек важила за једну од најатрактивнијих глумица

1682080870_profimedia-0764481716.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Деми Мур је недавно напунила 60 година, али на најновијим фотографијама видимо да пркоси старењу. Поделила је фотографију са плаже у бикинију са леопард дезеном, а коментари су се само низали, а њени пратиоци се питају у чему је тајна.

- Сада изгледа као када је глумила у Ватри Светог Елма - написала је једна обожаватељка, мислећи на филм који је Деми снимила средином 1980-их.

Годинама се спекулисало да ли се Деми подвргавала естетским корекцијама, али је глумица потпуно негирала овакве наводе.

- Не свиђа ми се идеја да имам операцију за заустављање процеса старења – то је начин да се борите против ваше неурозе. Скалпел вас нец́е усрец́ити. У овом тренутку више волим да будем лепа жена својих година него да очајнички покушавам да изгледам као да имам 30 - рекла је Деми пре неколико година, преноси Миррор.

У интервјуу за Елле 2010. године глумица није хтела да улази у детаље, али је рекла да је ипак нешто урадила:

- Нешто сам урадила, али то није на мом лицу.

Неколико година касније Деми је истакла да су за њен младалачки изглед заслужне само креме. Труди се да једе органску храну, пратец́и углавном сирову веганску исхрану. Такође не пије од кад је имала проблем са алкохолом у својим 20-им. Глумица има и један савет, а свима је врло приступачан.

- Осмех је најбоља доступна бесплатна тајна против старења.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas