Oglas
· · Komentari: 0

Zakoračila je u SEDMU DECENIJU, ali kao da ne stari: DEMI MUR novom fotografijom pokazala da prkosi godinama - u čemu je tajna njenog izgleda? (FOTO)

Demi Mur je uvek važila za jednu od najatraktivnijih glumica

1682080870_profimedia-0764481716.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Demi Mur je nedavno napunila 60 godina, ali na najnovijim fotografijama vidimo da prkosi starenju. Podelila je fotografiju sa plaže u bikiniju sa leopard dezenom, a komentari su se samo nizali, a njeni pratioci se pitaju u čemu je tajna.

- Sada izgleda kao kada je glumila u Vatri Svetog Elma - napisala je jedna obožavateljka, misleći na film koji je Demi snimila sredinom 1980-ih.

Godinama se spekulisalo da li se Demi podvrgavala estetskim korekcijama, ali je glumica potpuno negirala ovakve navode.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

- Ne sviđa mi se ideja da imam operaciju za zaustavljanje procesa starenja – to je način da se borite protiv vaše neuroze. Skalpel vas neće usrećiti. U ovom trenutku više volim da budem lepa žena svojih godina nego da očajnički pokušavam da izgledam kao da imam 30 - rekla je Demi pre nekoliko godina, prenosi Mirror.

U intervjuu za Elle 2010. godine glumica nije htela da ulazi u detalje, ali je rekla da je ipak nešto uradila:

- Nešto sam uradila, ali to nije na mom licu.

Nekoliko godina kasnije Demi je istakla da su za njen mladalački izgled zaslužne samo kreme. Trudi se da jede organsku hranu, prateći uglavnom sirovu vegansku ishranu. Takođe ne pije od kad je imala problem sa alkoholom u svojim 20-im. Glumica ima i jedan savet, a svima je vrlo pristupačan.

- Osmeh je najbolja dostupna besplatna tajna protiv starenja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas