Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Замолио ме је да од њега направим неког шмекера": Зорица Брунцлик искрено проговорила о БРАКУ и открила где никада није СТИГЛА да оде

Позната певачица је већ децденијама у складном браку, а сада је испричала како он функционише

1665910695_Foto-Ataimages.rs-Zorica-Brunclik-Pixabay.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Пиxабаy
Oglas

Зорица Брунцлик је већ годинама удата за Мирољуба Аранђеловића Кемиша. Она је недавно гостовала у емисији "Магазин Ин" чија тема су били мушко-женски односи, па је тако између осталог говорила о свом браку. 

Кемиш је сазнао тему емисије након што је Зорици дао одобрење да дође, па ју је замолио да од њега направи шмекера.

"Мирољуб је прво дао одобрење да дођем, па је онда добио тему емисије. Замолио ме је да не направим од њега некога кога не треба, да не лаже, да не вара, замолио ме је да од њега направим неког шмекера... Тако да ја сад размишљам све време шта бих ја рекла да слажем у његово име", нашалила се Зорица.

Дотакла се и теме куповине одеће у коју искључиво иде сама.

"Тамо идем сама! Покупујем све шта треба и онда само кажем: 'Доћи ће дечко и платити'!", наставила је Зорица да засмејава све у студију.

Прочитајте још: Ана Ивановић и Бастијан Швајнштајгер са синовима у јавности: Пар у граду коме се често враћа (ФОТО)

Певачица је признала како никада није ишла на пијацу. Каже да је стално била претрпана обавезама, како приватним, тако и пословним, па због тога просто није стизала.

"Недавно су ме звали да учествујем у једном програму где треба да се кува, али пре тога и иде на пијацу. Знате ли, ја никада нисам била на пијаци! Нисам ја нека дама, нити глумим, али ја сам много радила, рађала, нисам имала кад. Мирољуб је то схватио, да ја не идем тамо, и био је принуђен да ми откаже гостовање у емисији", рекла је певачица искрено.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas