Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

''Занимљиво је добити позив од главног човека са ОВИМ ПИТАЊЕМ...: Ким Катрал открила шта је тражила за појављивање у серији

Глумица је имала само један захтев

1688131047_Kim-Katral-naslovna.png
Фото: Инстаграм принтсцреен/попцултуре
Oglas

Познато је да глумица Ким Катрал (66) није у сјајним односима са остатком екипе из култне серије ''Секс и град''.
Она је одбила да се појави у наставку серијала ''И тек тако...'' након што је одиграла чувену улогу Саманте у два филма која су се надовезала на причу.

Међутим, изгледа да све има своју цену, па тако и понос Ким Катрал. Глумица је обрадовала фанове, када је осванула вест да ће њен лик ипак имати кратко појављивање у новим епизодама '' И тек тако...''.

Сви се питају како је на крају пристала, а Ким је дала занимљив одговор:

'' Занимљиво је када те позове главни човек ХБО-а и упита- ''Шта можемо да урадимо?'', а ја сам одговорила- ''хмм, да пустим машти на вољу. Један од захтева је био да се врати Патриша Филд, јер сам мислила уколико се ја враћам морам се вратити са тим Саманта- стилом. Морам то да погурам. И успели смо'', рекла је Катрал.

 

Филд је позната костимографкиња, а најпознатији је њен рад на серији ''Секс и град'' са којим се прославила, а такође је радила и на истоименим филмовима.
Приметно је да она није радила на новој серији, али је направила изузетак и дала је Саманти њен сјај у сценама које је снимила.

Ким Катрал је снимила своје сцене у марту, за кратко појављивање у серији, али није имала контакта са осталим глумицама, као ни аутором серије.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas