Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Запитам се да ли је требало да их родим, у каквом ће свету живети?": Кристина Раденковић открила како васпитава децу и шта је највише брине

Водитељка је испричала да јој је супруг велика подршка

1686997097_sabor_narodne_muzike_27042023_0141.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Водитељка и глумица Кристина Раденковић већ седам година ужива у љубави са Николом Радојевиће, са којим има ћерку Тару и сина Рогана. Тара је у марту прославила седми рођендан, док ће Роган у новембру напунити четири године.

Чини се да је најтежа родитељска улога, а Кристина је почела причу за магазин "Стил Курир" о васпитању наследника тако што је објаснила како их штити од ружних ствари:

"Ружне ствари које се дешавају у свету не могу много да нас оптерете јер код куће имамо много већих брига! Клинци расту, развијају се, сваки месец доноси нешто ново, тако да нам је то бекство од лоших догађаја. Најсрећнија сам кад смо сви код куће, имамо наше мале ритуале викендом. Баш зато што имам двоје мале деце лакше подносим тескобу и разна негативна предвиђања."

Сматра да њена деца одрастају у окружењу пуном љубави, а за сада имају само слатке дечије муке:

"Е, да су ми њихове муке! Редовно им говорим: "Дабогда вам ово биле највеће муке у животу!" А ево шта их мучи: не дају ми да донесем играчке у вртић, свађају се с васпитачицом... Роган је сада у тој "нећу" фази па мисли да је много моћан. Прошле вечери смо га шишали и то је прошло као егзорцизам! Расту у окружењу пуном љубави, без свађа, па их онда сами праве јер им треба мало узбуђења. Нон-стоп се "шибају". Мени је то у реду јер сам се и ја са сестром много тукла. Мом мужу Николи је престрашно пошто га је сестра много тукла и не може то да гледа...

Водитељка каже да се њена деца не играју старих дечијих игара и да се све променило:

"Не, не, по том питању сам врло тужна. Све се променило. Жао ми је што не излазе сами да се играју као што смо ми некада. Не бих смела да пустим Тару напоље саму све и да је гледам с терасе. Страхујем да ће неко да наиђе и да јој нешто уради. Некада, ако би се појавио манијак, сви изађу из зграде и пребију га. Сада су манијаци свуда око нас".

Дотакла се утицаја технологија на децу, али и родитељских брига и страхова:

"Са једне стране драго ми је што ће деца генерално због нових технологија имати добре прилике у животу, боља радна места, веће плате. Ипак, интернет је добар слуга, али зао господар. Највише ме брине глобално загревање. Та појава ме највише узнемирава. Плаши ме шта ће бити за 50 година, кад моја деца буду у зрелом добу, да ли ће имати довољно воде. Ми ћемо се сви извући, али за нова поколења нисам сигурна. Ето, ипак имам тескобу. Некад се питам - боже, да ли је уопште требало да их родим? У каквом ће свету живети?"

Њена мирна лука је супруг Никола са којим сјајно функционише:

"Он је тако стабилан и зрео. Не волим да га хвалим, после ми се то изјалови па се посвађамо! Никола је моје сидро. Не ласка ми, не подилази, али је врло нежан у критикама. Ја сам плаховита и темпераментна, али код њега то не пролази. Није конфликтан, то га не узбуђује, па сам се и ја поред њега смирила, сигурно за 50 посто. Конфликте, а смешно је колико су бенигни, решавамо порукама док неко од нас не стигне кући. Чим се видимо, све заборавимо", закључила је за поменути медиј.

Бонус видео:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas