Oglas
· · Komentari: 0

"Zapitam se da li je trebalo da ih rodim, u kakvom će svetu živeti?": Kristina Radenković otkrila kako vaspitava decu i šta je najviše brine

Voditeljka je ispričala da joj je suprug velika podrška

1686997097_sabor_narodne_muzike_27042023_0141.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Voditeljka i glumica Kristina Radenković već sedam godina uživa u ljubavi sa Nikolom Radojeviće, sa kojim ima ćerku Taru i sina Rogana. Tara je u martu proslavila sedmi rođendan, dok će Rogan u novembru napuniti četiri godine.

Čini se da je najteža roditeljska uloga, a Kristina je počela priču za magazin "Stil Kurir" o vaspitanju naslednika tako što je objasnila kako ih štiti od ružnih stvari:

"Ružne stvari koje se dešavaju u svetu ne mogu mnogo da nas opterete jer kod kuće imamo mnogo većih briga! Klinci rastu, razvijaju se, svaki mesec donosi nešto novo, tako da nam je to bekstvo od loših događaja. Najsrećnija sam kad smo svi kod kuće, imamo naše male rituale vikendom. Baš zato što imam dvoje male dece lakše podnosim teskobu i razna negativna predviđanja."

Smatra da njena deca odrastaju u okruženju punom ljubavi, a za sada imaju samo slatke dečije muke:

"E, da su mi njihove muke! Redovno im govorim: "Dabogda vam ovo bile najveće muke u životu!" A evo šta ih muči: ne daju mi da donesem igračke u vrtić, svađaju se s vaspitačicom... Rogan je sada u toj "neću" fazi pa misli da je mnogo moćan. Prošle večeri smo ga šišali i to je prošlo kao egzorcizam! Rastu u okruženju punom ljubavi, bez svađa, pa ih onda sami prave jer im treba malo uzbuđenja. Non-stop se "šibaju". Meni je to u redu jer sam se i ja sa sestrom mnogo tukla. Mom mužu Nikoli je prestrašno pošto ga je sestra mnogo tukla i ne može to da gleda...

Voditeljka kaže da se njena deca ne igraju starih dečijih igara i da se sve promenilo:

"Ne, ne, po tom pitanju sam vrlo tužna. Sve se promenilo. Žao mi je što ne izlaze sami da se igraju kao što smo mi nekada. Ne bih smela da pustim Taru napolje samu sve i da je gledam s terase. Strahujem da će neko da naiđe i da joj nešto uradi. Nekada, ako bi se pojavio manijak, svi izađu iz zgrade i prebiju ga. Sada su manijaci svuda oko nas".

Dotakla se uticaja tehnologija na decu, ali i roditeljskih briga i strahova:

"Sa jedne strane drago mi je što će deca generalno zbog novih tehnologija imati dobre prilike u životu, bolja radna mesta, veće plate. Ipak, internet je dobar sluga, ali zao gospodar. Najviše me brine globalno zagrevanje. Ta pojava me najviše uznemirava. Plaši me šta će biti za 50 godina, kad moja deca budu u zrelom dobu, da li će imati dovoljno vode. Mi ćemo se svi izvući, ali za nova pokolenja nisam sigurna. Eto, ipak imam teskobu. Nekad se pitam - bože, da li je uopšte trebalo da ih rodim? U kakvom će svetu živeti?"

NJena mirna luka je suprug Nikola sa kojim sjajno funkcioniše:

"On je tako stabilan i zreo. Ne volim da ga hvalim, posle mi se to izjalovi pa se posvađamo! Nikola je moje sidro. Ne laska mi, ne podilazi, ali je vrlo nežan u kritikama. Ja sam plahovita i temperamentna, ali kod njega to ne prolazi. Nije konfliktan, to ga ne uzbuđuje, pa sam se i ja pored njega smirila, sigurno za 50 posto. Konflikte, a smešno je koliko su benigni, rešavamo porukama dok neko od nas ne stigne kući. Čim se vidimo, sve zaboravimo", zaključila je za pomenuti medij.

Bonus video:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas