Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ЗАСЛУЖУЈЕМ ДА МЕ ВОЛЕ": Драгана Мирковић признала да често плаче због злонамерних лажи - "Чиме сам то изазвала?"

Певачица Драгана Мирковић отворила душу

1713945667_Foto-Dragana-Mirkovic-Ataimages.rs.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

После 24 година брака музичка звезда Драгана Мирковић и њен супруг Тони Бијелић донели су одлуку да се споразумно разведу, иако је она признала да су се растали још пре три године.

Они не живе заједно од 2021. године, када је Тони напустио дворац у којем су живели надомак Беча, док је Драгана са ћерком Мануелом и сином Марком остала ту да живи.

Драгана и Тони дуго су се претварали да је међу њима све у реду, те су се од тада неколико пута појавили заједно, славили ћерки рођендан, а био је и на њеном недавном концерту.

Ипак, певачица је више пута од тренутка када се растала са супругом плакала у јавности, а непосредно након што је он напустио породични дом пре три године, Драгана је причала да јој је 2022. година била тешка година.

- Било је лепих тренутака, али као и свима, није била баш најсјајнија. Више бих волела да је заборавим ову годину и надам се да ће нам 2022. бити много боља и без свега овога што се дешава. У приватном животу је такође било све савршено, деца су одлични ученици и све је како треба - истакла је она и признала да своју искреност сматра маном.

- Много пута ме је то коштало, али ја од тога не одустајем. Увек ћу бити искрена. Да променим себе, не желим и мислим да ме треба волети овакву какву јесам и заслужујем да ме људи воле, између осталог, и због те искрености - рекла је она тада и открила да је у животу највише повређује неправда, те да често плаче.

- Често плачем. Лажи ме доведу до суза, а нарочито оне најгоре, злонамерне лажи. Увек се питам чиме сам ја то изазвала и заслужила, то можда делује детињасто и наивно, али без обзира и упркос свима, ја и даље не желим да се мењам - додаје певачица.

"Деца ми јако воле Србију"

На питање због чега њен син Марко и ћерка Мануела не долазе често у нашу земљу, Драгана је за "Ало" казала:

- Моја деца су рођена у Аустрији и тамо је цео њихов живот. Марко и Мануела не воле да се експонирају, а ја поштујем њихову жељу. Њих двоје се школују у иностранству и тамо су сви њихови пријатељи. Ипак, јако воле Србију.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas