Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Зашто је Јелена Карлеуша ЋЕРКУ назвала Атина? Певачица се одлучила за име које са собом носи јаку симолику

Многи су мислили да је Атина добила име по граду у ком је зачета, међутим Јелена је демантовала ове тврдње

1693829650_Foto-Ataimages.rs-Karleusa.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Певачица Јелена Карлеуша од 2008. године је у браку с Душком Тошићем, некада фудбалером и репрезентативцем наше земље, а сада успешним фудбалским менаџером.

Познато је да пар има две ћерке – Атину и Нику, а оне су биле међу првом децом познатих личности које су добиле несвакидашња имена.

Будући да је њихово старије дете зове Атина, као главни град Грчке, многи су веровали да је пар одабрао ово име јер је зачео ћерку на том месту, што, међутим, није истина.

Јелена Карлеуша је само 37 дана након што је на свет донела прву ћерку гостовала у емисији Огњена Амиџића, када је признала да је неиспавана, али врло срећна.

- Бити мајка је диван осећај иако, морам признати, нисам спавала 37 дана. Када неког толико воли и када нешто толико жели, човек све може да издржи. Све је дивно, све је ново. Истински уживам - причала је Јелена у октобру 2008. године.

У том тренутку су најпопуларнија имена у Србији за девојчице била Теа и Сара, али је певачица од почетка преферирала ретко име за своју ћерку. Пожелела је и да дете назове по својој мајци, али је одустала од те идеје.

- Имала сам чак идеју да се ћерка зове Дивна, по мојој мајци. И то је прелепо име, а није често. Међутим, чула сам да то није добро - рекла је певачица.

Она је том приликом објаснила и зашто је избор пао баш на име Атина.

- Прочитала сам у новинама да смо ћерки дали име Атина зато што смо "направили" у том граду. То није тачно. Атина је богиња мудрости и најомиљенија Зевсова ћерка. Пошто ја волим грчку митологију и желим да ми дете буде мала мудрица, добила је име Атина - истакла је Јелена.

По свему судећи, жеља јој се остварила: обе њене ћерке су интелигентне, одличне ученице и лепо васпитане девојчице.

- Оне су, без обзира на то што су мале, врло свесне ко су им родитељи и ко су оне саме. Нису полетеле у свему томе него су врло зреле за своје године, врло лепо васпитане одличне ученице и девојчице које разумеју мамин посао - рекла је Јелена.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas