Oglas
Oglas
· · Коментари: 1

Зашто КОНСТРАКТА од Ана? Ево ко је победница Беовизије (ФОТО)

Констракта својим наступом заинтригирала српску јавност

1646554058___________________20220305_141307--1-.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб
Oglas

Уметница Ана Ђурић у јавности и не баш тако препознатљива, појавила на Беовизији 2022 под уметничким именом Констракта где је својим ексцентричним наступом и песмом изазвала бројне реакције и постала фаворит за одлазак у Торино. То је и успела.

Констракта је за кратко време, након наступа у првој полуфиналној вечери на Беовизији 2022, изазвала огромну пажњу јавности. Њена песма "In Corpore Sano" убрзо је постала прва у трендингу, а кладионице на којима је пре полуфинала није било ни на видику су је сада ставиле у сам врх фаворита поменутог такмичења.

Стих "Уметница мора бити здрава", прави је хит на друштвеним мрежама, сви понављају речи али и кореографију која је оставила велики утисак. Међутим, мало ко зна да је певачица која је као аутсајдер крочила на сцену "Беовизије" и направила успех, завршила архитектуру, те да је поносна мајка двоје деце - девојчице и дечака, Лене и Николе.

Прочитајте још: Ану Станић исмејали због стајлинга: Певачица се огласила и решила мистерију модне комбинације (ФОТО)

О мајчинству причала је у једном интервјуу за медије својевремено.

- У досадашњем скромном искуству, било је ситуација у којима сам се питала – да ли је ово његов/њен карактер или фаза? Да ли сам погрешно реаговала а да нисам разумела њихову потребу, и сад је све отишло неповратно дођавола, покварила сам нешто? А тај страх се преноси на децу, утиче на њихово самопоуздање. Јер деца нису страна бића са друге планете, мали манипулатори или маса коју ћемо ми да уобличимо и слично. Ствар је много једноставнија, само ако узмемо озбиљно и са поштовањем њихове потребе. Дакле, жао ми је сваке ситуације у којој је мој страх превладао потребе мог детета - рекла је Констракта у интервјуу за портал "Буди кева" пре пар година.

Иначе, и њено уметничко име је права мистерија, а она је једном приликом открила да псеудоним који користи значи рационално и емотивно у једном.

БОНУС ВИДЕО: 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas