Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЗАШТО ТОМ КРУЗ НЕ ПРИЧА СА ЋЕРКОМ? Све је почело када се развео од њене мајке - нерашћишћени рачуни из прошлости му јако тешко падају

Том Круз није у добрим односима са својом ћерком Сури коју је добио у браку са Кејти Холмс

1712734800_Foto-Profimedia-Tom-Kruz.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Глумац Том Круз имао је свега неколико сусрета са својом ц́ерком Сури након развода од Кејти Холмс. Сури тренутно живи са својом мајком глумицом у Њујорку, под њеним пуним старатељством. Последњи познати јавни излазак Сури са оцем био је пре скоро десет година, 2012. године, током посете Дизниленду, али шта се догодило са њиховим односом након тога.

Том Круз има троје деце. Са бившом женом Никол Кидман дели свог сина јединца, Конора Круза и најстарију ц́ерку Изабелу Круз. Усвојили су Белу и Конора када су се венчали. Глумац има једно биолошко дете: ц́ерку Сури, коју дели са другом бившом женом, Кејти Холмс.

Холмс је прошла кроз много тога да оконча свој брак са Крузом, чак је користила тајне телефоне и имала приватне састанке са својим адвокатима. Изненадила га је разводом. Касније је признао да је Холмс отишла „да заштити Сури" од одређених веровања.

Изашле су вести да седамнаестогодишња Сури почиње да се пријављује за колеџ, али Круз неће знати где тачно.

Године 2013. Том је отворено разговарао о ситуацији са својим правним тимом. Споменуо је када се околности промене због развода, ствари нису увек идеалне.

До марта 2023., анонимни извор је за ,,Брајт Сајд" открио да је Круз имао минимално учешц́е у животу своје ц́ерке Сури. Извор је наговестио да би глумчева уверења могла бити фактор који доприноси њиховој удаљеној вези, али ипак, ако жели, може да одржи контакт са њом.

Том Круз и Кејти Холмс закључили су споразум о разводу за само 11 дана. Супротно очекивањима, Круз током преговора није добио старатељство над њиховом ц́ерком Сури Круз. Уместо тога, добио је само право на посете. Круз има опцију да посети Сури до 10 дана сваког месеца.

Према информацијама подељеним са ,,Холивуд лајфом" у априлу 2019, упркос њиховој удаљеној вези, Том наставља да гаји наклоност према Сури. Неименовани извор је објаснио да упркос потешкоц́ама са којима су се суочили, Томова љубав према ц́ерки остаје непромењена. Додали су да Том никада није планирао ово отуђење када је засновао породицу са Кејти. Нада се да ће поправити њихов однос у будућности.

Ипак, неодржани и несређени односи између Кејти и Круза остаје главни проблем зашто је Сури одвојена од свог оца.

До 2023. Сури је поднела пријаве разним школама. Кејти је више волела да остане у Њујорку како би одржала њихову близину. Док Кејти дубоко негује своју ц́ерку, она има тенденцију да буде превише опрезна.

Извор је такође приметио да, иако Том није био умешан у Сурину одлуку о факултету, он ц́е покрити њене школарине како је договорено у његовом поверљивом споразуму о разводу са Холмсовом.

Развод може имати огроман утицај на оне који су директно повезани са њима, а као што смо видели овде није ништа другачије када су у питању познате личности. Анђелина Џоли је још један пример за то, након што је прошла кроз један од најпознатијих холивудских развода свих времена. У интервјуу је испричала о последицама тога и како сада жели једноставан живот и да само напусти Холивуд.

(Стил)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas