Oglas
· · Komentari: 0

ZAŠTO TOM KRUZ NE PRIČA SA ĆERKOM? Sve je počelo kada se razveo od njene majke - nerašćišćeni računi iz prošlosti mu jako teško padaju

Tom Kruz nije u dobrim odnosima sa svojom ćerkom Suri koju je dobio u braku sa Kejti Holms

1712734800_Foto-Profimedia-Tom-Kruz.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Glumac Tom Kruz imao je svega nekoliko susreta sa svojom ćerkom Suri nakon razvoda od Kejti Holms. Suri trenutno živi sa svojom majkom glumicom u NJujorku, pod njenim punim starateljstvom. Poslednji poznati javni izlazak Suri sa ocem bio je pre skoro deset godina, 2012. godine, tokom posete Diznilendu, ali šta se dogodilo sa njihovim odnosom nakon toga.

Tom Kruz ima troje dece. Sa bivšom ženom Nikol Kidman deli svog sina jedinca, Konora Kruza i najstariju ćerku Izabelu Kruz. Usvojili su Belu i Konora kada su se venčali. Glumac ima jedno biološko dete: ćerku Suri, koju deli sa drugom bivšom ženom, Kejti Holms.

Holms je prošla kroz mnogo toga da okonča svoj brak sa Kruzom, čak je koristila tajne telefone i imala privatne sastanke sa svojim advokatima. Iznenadila ga je razvodom. Kasnije je priznao da je Holms otišla „da zaštiti Suri" od određenih verovanja.

Izašle su vesti da sedamnaestogodišnja Suri počinje da se prijavljuje za koledž, ali Kruz neće znati gde tačno.

Godine 2013. Tom je otvoreno razgovarao o situaciji sa svojim pravnim timom. Spomenuo je kada se okolnosti promene zbog razvoda, stvari nisu uvek idealne.

Do marta 2023., anonimni izvor je za ,,Brajt Sajd" otkrio da je Kruz imao minimalno učešće u životu svoje ćerke Suri. Izvor je nagovestio da bi glumčeva uverenja mogla biti faktor koji doprinosi njihovoj udaljenoj vezi, ali ipak, ako želi, može da održi kontakt sa njom.

Tom Kruz i Kejti Holms zaključili su sporazum o razvodu za samo 11 dana. Suprotno očekivanjima, Kruz tokom pregovora nije dobio starateljstvo nad njihovom ćerkom Suri Kruz. Umesto toga, dobio je samo pravo na posete. Kruz ima opciju da poseti Suri do 10 dana svakog meseca.

Prema informacijama podeljenim sa ,,Holivud lajfom" u aprilu 2019, uprkos njihovoj udaljenoj vezi, Tom nastavlja da gaji naklonost prema Suri. Neimenovani izvor je objasnio da uprkos poteškoćama sa kojima su se suočili, Tomova ljubav prema ćerki ostaje nepromenjena. Dodali su da Tom nikada nije planirao ovo otuđenje kada je zasnovao porodicu sa Kejti. Nada se da će popraviti njihov odnos u budućnosti.

Ipak, neodržani i nesređeni odnosi između Kejti i Kruza ostaje glavni problem zašto je Suri odvojena od svog oca.

Do 2023. Suri je podnela prijave raznim školama. Kejti je više volela da ostane u NJujorku kako bi održala njihovu blizinu. Dok Kejti duboko neguje svoju ćerku, ona ima tendenciju da bude previše oprezna.

Izvor je takođe primetio da, iako Tom nije bio umešan u Surinu odluku o fakultetu, on će pokriti njene školarine kako je dogovoreno u njegovom poverljivom sporazumu o razvodu sa Holmsovom.

Razvod može imati ogroman uticaj na one koji su direktno povezani sa njima, a kao što smo videli ovde nije ništa drugačije kada su u pitanju poznate ličnosti. Anđelina Džoli je još jedan primer za to, nakon što je prošla kroz jedan od najpoznatijih holivudskih razvoda svih vremena. U intervjuu je ispričala o posledicama toga i kako sada želi jednostavan život i da samo napusti Holivud.

(Stil)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas