Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
копамо старе новине

ЗАВИРИТЕ У ЛИДИЈИНУ ДЕВОЈАЧКУ СОБУ ИЗ '91: Видите њену сестру, родитеље, шта је читала и како им је изгледао стан (ФОТО)

Давне 1991, живот прослављене глумице био је знантно другачији

1657628974_lidija-vukicevic-glumica-05.jpg
Фото: Репринт/Сабор
Oglas

Лидија Вукићевић важи за једну од наших најпопуларнијих глумица, а иза себе има завидну каријеру. Двадесетог јула прославиће јубиларни 60. рођендан, али она изгледа задивиљујуће.

У браку са Митром Мркелом добила је два сина која су израсла у добре и вредне момке, а Лидија не крије да су управо Андреј и Давид њен највећи успех.

У интервјуу који је дала давне 1991. године за Сабор у кући, када ја имала 29 година, можемо видети колико су се њени ставови изменили, алли и како је изгледао њен живот у јеку популарности.

Прочитајте још: Упркос разводу Јелена Карлуеша није могла да сакрије емоције: Певачица у кући пронашла писмо које ће заувек чувати - "Не могу да живим без тебе"

Одувек је волела литературу, цитирала је многе писце попут Шекспира, а полице њене собе попуњавале су књиге попут "Златне књиге америчке пезије", "Плавог бицикла", "Златне књиге мађарске поезије", "Друго име за љубав" и многе друге. Ту љубав наследила је од мајке која је била професорка књижевности, а Лидија је тада говорила да су јој родитељи велика подршка у животу и да сваки проблем може решити разговором са њима: "Родитељски дом штити ме од свих недаћа и даје снагу да истрајем у послу", рекла је за Сабор.

Фото: Репринт/Сабор

Иако је вртоглаву популарност стекла након улоге Виолете у "Бољем животу", признала је да јој је то није много помогло. Како је говорила, био јој је отежан приступ позоришту због те улоге, парадоксално, "како не би својим именом и ликом угрозила представу". У то време, сви су је повезивали искључиво са Виолетом Попадић, а позориште је остао њен сан који није до краја испунила.

Прочитајте још: Овако звучи кад Новак Ђоковић и Саша Ковачевић запевају легендарни ХИТ (ВИДЕО)

Фото: Репринт/Сабор

Изузетно је била блиска и са сестром, а по свему судећи имала је сјајан однос са својом породицом. Као двадесетдеветогодишњакиња волела је да проводи време са малом сестричином и својим псом, кокер-шпанијелом Едијем. Занимљиво је да Лидија није волела своју косу као девојчица:


Завидела сам другарицама које имају равну косу, јер су могле са њом да раде шта год зажеле, а моја се "фрћкала" и мотала на исти наћин из године у годину

Фото: Репринт/Сабор

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas