Oglas
· · Komentari: 0
kopamo stare novine

ZAVIRITE U LIDIJINU DEVOJAČKU SOBU IZ '91: Vidite njenu sestru, roditelje, šta je čitala i kako im je izgledao stan (FOTO)

Davne 1991, život proslavljene glumice bio je znantno drugačiji

1657628974_lidija-vukicevic-glumica-05.jpg
Foto: Reprint/Sabor
Oglas

Lidija Vukićević važi za jednu od naših najpopularnijih glumica, a iza sebe ima zavidnu karijeru. Dvadesetog jula proslaviće jubilarni 60. rođendan, ali ona izgleda zadiviljujuće.

U braku sa Mitrom Mrkelom dobila je dva sina koja su izrasla u dobre i vredne momke, a Lidija ne krije da su upravo Andrej i David njen najveći uspeh.

U intervjuu koji je dala davne 1991. godine za Sabor u kući, kada ja imala 29 godina, možemo videti koliko su se njeni stavovi izmenili, alli i kako je izgledao njen život u jeku popularnosti.

Pročitajte još: Uprkos razvodu Jelena Karlueša nije mogla da sakrije emocije: Pevačica u kući pronašla pismo koje će zauvek čuvati - "Ne mogu da živim bez tebe"

Oduvek je volela literaturu, citirala je mnoge pisce poput Šekspira, a police njene sobe popunjavale su knjige poput "Zlatne knjige američke pezije", "Plavog bicikla", "Zlatne knjige mađarske poezije", "Drugo ime za ljubav" i mnoge druge. Tu ljubav nasledila je od majke koja je bila profesorka književnosti, a Lidija je tada govorila da su joj roditelji velika podrška u životu i da svaki problem može rešiti razgovorom sa njima: "Roditeljski dom štiti me od svih nedaća i daje snagu da istrajem u poslu", rekla je za Sabor.

Foto: Reprint/Sabor

Iako je vrtoglavu popularnost stekla nakon uloge Violete u "Boljem životu", priznala je da joj je to nije mnogo pomoglo. Kako je govorila, bio joj je otežan pristup pozorištu zbog te uloge, paradoksalno, "kako ne bi svojim imenom i likom ugrozila predstavu". U to vreme, svi su je povezivali isključivo sa Violetom Popadić, a pozorište je ostao njen san koji nije do kraja ispunila.

Pročitajte još: Ovako zvuči kad Novak Đoković i Saša Kovačević zapevaju legendarni HIT (VIDEO)

Foto: Reprint/Sabor

Izuzetno je bila bliska i sa sestrom, a po svemu sudeći imala je sjajan odnos sa svojom porodicom. Kao dvadesetdevetogodišnjakinja volela je da provodi vreme sa malom sestričinom i svojim psom, koker-španijelom Edijem. Zanimljivo je da Lidija nije volela svoju kosu kao devojčica:


Zavidela sam drugaricama koje imaju ravnu kosu, jer su mogle sa njom da rade šta god zažele, a moja se "frćkala" i motala na isti naćin iz godine u godinu

Foto: Reprint/Sabor

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas