Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

ЗАВИРИТЕ У ЛУКСУЗНИ ДОМ ЗОРИЦЕ И КЕМИША: Златни детаљи, музички студио и фризерски салон - кућа пуна сећања (ФОТО)

Зорица и Кемиш показали су детаље из свог живописног дома

1650985464_________________________________________________________________________________59880006066000955535996.jpg
Фото: Принтскрин/РТС/На вечери код
Oglas

Певачица Зорица Брунцлик и Мирољуб Аранђеловић Кемиш у складном браку су већ 37 година. Они данас живе у луксузном дому у Крњачи коју су опремили до детаља. Да није све увек било бајно, певачица је неколико пута говорила у јавности:

"Ми смо заиста као породица били сиромашни, неко ко је делио једно јаје на четири дела са још три брата. А онда дођете у ситуацију да можете да поједете колико хоћете јаја, и сви око вас", рекла је Зорица у емисији "На вечери код".

Прочитајте још: "ОРИГИНАЛНОСТИ МАЊКА" Ксенија Хуррицане открила шта мисли о Констракти: "Изненађена сам што је народ гласао за њу"

Том приликом је отворила врата свог дома и показала у каквој раскоши данас ужива, поносна на све што је стекла.

Фото: Принтскрин/РТС/На вечери код

"Често ми кажу деца: 'Што то стално понављаш?'. Ја кажем: 'Не понављам ја то због вас, већ због себе'. Само да никада не заборавим одакле сам дошла, а шта сам постигла", признала је певачица.

Фото: Принтскрин/РТС/На вечери код

Део куће су реновирали, а на имању Зорица и Кемиш имају и базен, музички студио, фризерски салон, а ту је и посебан део куће са просторијом која је намењена гостима.

Фото: Принтскрин/РТС/На вечери код

Зорица има посебну просторију у којој држи све награде и у којој је сакупила свих својих 47 годна каријере.

Фото: Принтскрин/РТС/На вечери код

"У овој просторији би била каријера Зорице Брунцлик од 47 година, као и Мирољуба Аранђеловића Кемиша као аутора. Овде се налазе све моје награде. Најдражи ми је опанак 'Посело на Калемегдану'. Када добијеш тај опанак, то значи да ти је те године песма била најслушанија. Добила сам то признање за песму 'Ја знам'. Обоје смо добили признања да смо национални уметници Србије", изјавила је Зорица.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas