Oglas
· · Komentari: 0
POZNATI

ZAVIRITE U LUKSUZNI DOM ZORICE I KEMIŠA: Zlatni detalji, muzički studio i frizerski salon - kuća puna sećanja (FOTO)

Zorica i Kemiš pokazali su detalje iz svog živopisnog doma

1650985464_________________________________________________________________________________59880006066000955535996.jpg
Foto: Printskrin/RTS/Na večeri kod
Oglas

Pevačica Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš u skladnom braku su već 37 godina. Oni danas žive u luksuznom domu u Krnjači koju su opremili do detalja. Da nije sve uvek bilo bajno, pevačica je nekoliko puta govorila u javnosti:

"Mi smo zaista kao porodica bili siromašni, neko ko je delio jedno jaje na četiri dela sa još tri brata. A onda dođete u situaciju da možete da pojedete koliko hoćete jaja, i svi oko vas", rekla je Zorica u emisiji "Na večeri kod".

Pročitajte još: "ORIGINALNOSTI MANJKA" Ksenija Hurricane otkrila šta misli o Konstrakti: "Iznenađena sam što je narod glasao za nju"

Tom prilikom je otvorila vrata svog doma i pokazala u kakvoj raskoši danas uživa, ponosna na sve što je stekla.

Foto: Printskrin/RTS/Na večeri kod

"Često mi kažu deca: 'Što to stalno ponavljaš?'. Ja kažem: 'Ne ponavljam ja to zbog vas, već zbog sebe'. Samo da nikada ne zaboravim odakle sam došla, a šta sam postigla", priznala je pevačica.

Foto: Printskrin/RTS/Na večeri kod

Deo kuće su renovirali, a na imanju Zorica i Kemiš imaju i bazen, muzički studio, frizerski salon, a tu je i poseban deo kuće sa prostorijom koja je namenjena gostima.

Foto: Printskrin/RTS/Na večeri kod

Zorica ima posebnu prostoriju u kojoj drži sve nagrade i u kojoj je sakupila svih svojih 47 godna karijere.

Foto: Printskrin/RTS/Na večeri kod

"U ovoj prostoriji bi bila karijera Zorice Brunclik od 47 godina, kao i Miroljuba Aranđelovića Kemiša kao autora. Ovde se nalaze sve moje nagrade. Najdraži mi je opanak 'Poselo na Kalemegdanu'. Kada dobiješ taj opanak, to znači da ti je te godine pesma bila najslušanija. Dobila sam to priznanje za pesmu 'Ja znam'. Oboje smo dobili priznanja da smo nacionalni umetnici Srbije", izjavila je Zorica.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas