Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Због љубави бих све урадила": Јелена Розга објаснила колико је емотивна, а ево како је одговорила на питање о Хаусеровом концерту у Арени

Певачица Јелена Розга одушевила је публику синоћ у Новом Саду

1698583899_rozga_koncert_07042023_0171.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Певачица Јелена Розга одржала је концерт у новосадском Спенсу, а како каже играла је и певала сто на сат.

- Толико је било лепо, толико сам уживала, да вероватно сутра нећу осећати ноге уопште, али је вредело сваке секунде. Дивна публика. Од самог почетка певала са мном углас. Било је невероватно - рекла је одмах после концерта Јелена Розга и додала:

- Волим да будем на земљи, да не полетим. Дуго радим овај посао, али мислим да је најлепше у свему овоме то што уживам као да ми је први концерт. То никада неће престати, а ако се то икада деси, а верујем да неће, тада ћу ставити микрофон на сталак и нећу више певати. Не могу ништа да радим на пола, не могу да варам публику, волим да дам душу и тело.

Она је додала да је лепота њеног посла и каријере та што су можда неки људи који су дошли на концерт се нису ни родили када је она почела да пева, а знају све њене песме.

- Било их је од седам до 77 и срећна сам због тога. Моје песме имају лепе љубавне поруке. Некоме се он не свиђа, али имам свој пут и никада се нисам мењала, већ 27, 28 година колико ради, нити ћу- искрена је она.

Јелена је рекла да јој је омиљена песма “Циркус”, а сада је објаснила и због чега.

- Волим да певам баладе, тужне песме. И као дете сам волела да певам баладе. Ова песма ми се допада због текста. Приватно сам веома емотивна. Не можеш да глумиш емоције- рекла је она, а на питање шта је најлуђе урадила због љубави, певачица је кратко одговорила:

- Због љубави бих све урадила.

Она каже да је хиперактивна

На питање ко залужује њено срце, певачица каже:

- Има пуно драгих људи који заслужују моје срце. Имам ту срећу да је породица уз мене. Мама ми је рекла: “Нисам ту, али као да јесам”. Нажалост нису могли да буду. Мама је цео дан звала, проплакала од среће. Ту су моји дивни пријатељи. Ту је и цела екипа која је радила овај концерт. Нису само због новца овде. Ми пуштамо да радимо на овом пројекту.

Према њеним речима цео концерт у Спенсу је био преемотиван.

- И сада ми дође да пустим сузу. Када су почели да певају “Гинем” мислила сам да ћу се срушити. Али стварно. Од лепоте, од емоције и љубави коју су ми дали вечерас. Дали су ми огромну снагу- рекла је она, па се дотакла треме.

- Моја трема је све већа и већа. Јутрос када сам устала нисам знала како се зовем. Пријатељици сам рекла: “Да ли ћеш певати уместо мене?”. Али када станем на бину све прође- искрена је Розга.

Певачица је признала коју песму је снимила, а да није била одушевљена с њом.

- Песма “Минут срца твог” ми је била ужасно досадна. Још снимамо као спот за њу, а мени досадно нешто. Нисам је тада баш разумела. Сада ми је једна од најдражих песама у каријери. Чак сам акустични албум назвала баш по њој- искрена је била Јелена и додала:

- Има песама које сам рекла Тончију да је не бих певала. Дешавало се и дешаваће се то у будућности.

Јелена каже да као сви тако и она има добрих и лоших дана.

- Мени је ОК у мојој кожи. Понекад ми тешко, имам лоших дана када бих волела да ме штитна жлезда више слуша, да немам проблема са здрављем. Али генерално немам лошу страну- каже она кроз осмех.

Бивши партнер Јелене Розге, виолончелиста Стјепан Хаусер рекао је гостујући у једној ТВ емисији да је са њом провео један прекрасан животни период.

- Она је једна прекрасна дама, обожавам њен лик и дело. Слушам и дан- данас њене песме”, рекао је Стјепан. Да ово прокоментарише упитали смо Розгу, на шта је она кроз осмех рекла:

- Тако је био леп концерт. Уживала сам.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas