· · Коментари: 0

ЗБОГ ЊИХОВЕ СВАДБЕ ПРЕКИНУТ ЈЕ ДНЕВНИК: Ретко виђена фотографија са венчања Лепе Брене и Бобе Живојиновића (ФОТО)

Љубав која траје преко три деценије

1656419309_brena-i-boba--6-.jpg
Фото: Илустрација Yоутубе принтсцреен/Атаимагес

Брена и Боба важе за један од најскладнијих парова на домаћој јавној сцени, а њихова свадба почетком деведесетих година, била је права сензација.

Прочитајте још: Први пут имамо прилике да видимо како изгледа ОТАЦ АНЕ ИВАНОВИЋ: Бивша тенисерка честитала рођендан тати на емотиван начин (ФОТО)

Један од најомиљенијих брачних парова, венчао се 7. децембра 1991. године у хотелу "Интерконтинентал". У присуству преко 500 званица, Брена и Боба изговорили су судбоносно "да". 

Фото: Репринт ТВ Новости

Иако је од венчања прошло скоро пуне три деценије, о појединим детаљима и даље се прича, а недавно су откривене и неке ствари за које јавност није знала или се само ретки сећају.

Елита

Поред бројних спортиста, глумаца и певача, свадби су присуствовали и посебни људи из пословног света, међу којима су били, директор "Дискотона" Ненад Билић и Станко Терзић, тадашњи директор ПГП РТБ-а, као и директор Републичке дирекције за робне резерве са супругом познатом имитаторком Биљаном Ристић.

Драгана Мирковић ухватила бидермајер

Кумови су били Борис Бекер и Јон Циријака, од којих су младенци добили најновији "Мерцедес". Оно што је мало познато је и то, да је Драгана Мирковић на свадби Брене и Бобе ухватила бидермајер, а госте је забављала Ванеса Шошкић.

Фото: Yоутубе принтсцреен/Лепе Брена

Припремљено је било 650 врста јела. Велики број коктела се служио. Младеначка торта била је огромна на 5 спратова, са јестивим рекетима и грамофонским плочама.

Све позивнице су имале угравиране монограме ББ. Певачица је те 1991. године носила венчаницу с потписом чувене марке "Диор", коју је ова модна кућа специјално дизајнирала за њу.

Због њиховог венчања прекинут је и "Дневник 2" како би се младенци укључили уживо у програм.

Прочитајте још: Први пут имамо прилике да видимо како изгледа ОТАЦ АНЕ ИВАНОВИЋ: Бивша тенисерка честитала рођендан тати на емотиван начин (ФОТО)

 Преко 4.000 писама стигло је на кућу славног пара, а поклони су пристизали са свих крајева света. Тада се спекулисало да је једна уметничка слика била вредна колико пола свадбеног весеља.

БОНУС ВИДЕО:

 

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.