Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Због овога им брак успева: ЏАСТИН И ХЕЈЛИ БИБЕР имају стриктна правила у браку-ово је забрањено у кревету

Млади брачни пар због ових правила функционише годинама

1659522496_nasl-hejli.png
Фото: Инстаграм/Принтскрин/хаилеyбиебер
Oglas

Светски познати певач Џастин Бибер и манекенка Хејли Бибер венчали су 2018. године, а од почетка везе не заобилазе их скандали. Многи сматрају да су разлози опстанка овог познатог брачног пара правила којих се држе од почетка. А ово су нека од тих правила.

1. Ништа пре брака

Свима је познато да се пар кратко након ступања у везу и венчао, што је изазвало мноштво коментара. Многи су се питали чему журба и зашто пар јос мало није уживао у љубави која није озваничена и крунисана браком.

Међутим, њих двоје се познају јос 2009. године, те то објашњава зашто су се ствари одвијале брже него што је очекивано. Такође пар се изгледа држао правила "ништа пре брака" и нема сумње да су што пре у потпуности желели да конзумирају благодети љубавног односа.

Џастин је годину и по дана пре него што је ступио у везу са Хејли био у целибату како би се осећао ближе Богу, а и пре него што је практиковао апстиненцију он је признао да има "оправндан проблем са полним односима".

 

У интервјуу за Вог рекао је: 'Мислим да секс може узроковати много боли. Понекад људи имају секс јер се не осећају довољно добро. Јер им недостаје сопствене вредности. Жене то раде, а мушкарци то раде. Хтео сам поново да се посветим Богу на тај начин јер сам стварно осећао да је то боље за стање моје душе.'

Међутим, након што је упознао Хејли, канадски певач је променио своје ставове закључивши да је Хејли "та" и да га је Бог будућом супругом наградио.

2. Шта је то прошлост?

Друго правило које је овај пар увео је да се прошлост не спомиње. Шта се десило у прошлости, тамо и остаје, нема потребе некоме нешто натрљавати на нос. Свађе би требало да се односе на садашњост и да фокус буде на решавање пробелма који их тренутно мучи.

Хејли је проговорила о овом правилу у једном подкасту у којем је била гост. 'Не покушавамо да задиремо у прошлост јер мислим да то није поштено и никад ми се то није свиђало. Не мораш да ме подсећаш. Не упиремо прстом', рекла је.

3. Мобилни су забрањени

У једном интервјуу 2020. године Хејли је изјавила да су мобилни теелфони у кревету забрањени.

-Покушавам више да читам него да телефонирам у кревету. Имамо правило: без телефона у кревету осим ако није преко потребно', открила је.

Прочитајте још: Елтон Џон открио детаље из живота Мајкла Џексона: "Био је узнемирујућа особа"

4. Блиски пријатељи су важни

Без обзира што су у браку, то не значи да је у реду запостављати пријатеље. Они су се договорили да морају да одвајају време за квалитено дружење са најближим пријатељима.

Неки од њих су Кендал Џенер, са којом је Хејли дугогодишња пријатељица, као и редитељ, монтажер и фотограф Рајан Батлер кога Џастин познаје од његове 7 године.

5. Традиција "Пица вече"

Иако обоје, поготово Хејли која је манекенка, воде здрав живот, знају и они да "згреше". Њих двоје су саврршен пример како један пар одржава динамичност у вези малим интимним традицијама. Тако они, сваког месеца имају "пизза нигхт" односно пица вече када праве домаће пице и проводе квалитетно време заједно. Да је ова традиција јако леп и занимљив начин за провести вече доказује и то да је Кајли Џенер написала да се и она једном жели придружити славном пару у таквој вечери.

 

6. Друштвене мреже су лимитиране

С обзиром да је у прошлости била злостављана на друшвеним мрежама, Хајли је предложила да коришћење друшвених мрежа буде лимитирано, с чим се Џастин у потпуности сложио.

'Тешко је фокусирати се на своје добро и ментално здравље када сваки пут кад отворите Инстаграм неко уништава ваш посао, или вашу везу или било коју ствар у вашем животу која је позитивна' написала је у својој Инстаграм причи 2018. године.

Пар редовно предузима кораке у превенцији насиља путем интернета, а када им је превише насиља и вређања од стране људи, они знају и да деактивирају своје Твитер профиле у циљу психичког одмора.

 

7. Кортни Кардашијан Баркер није добродошла

Иако је Кендал Џенер веома блиска са хејли, изгледа да њена сестра кортни Кардашијан није добродошла у друштву овог брачног пара. Хејли је наводно увела ово правило недуго након што се верила за Џастина, а Кортни Кардашијан се разишла са својим тадашњим дечком, Јунесом Бенџимом, још у августу 2018.

Наиме, разлог за ово су биле спекулације,које су кружиле 2016. год, да су Кортни и Џастин у вези. Њих двоје су виђени заједно у једном клубу у ЛА-у.Међутим, гласине су нестале када су се Хејли и Џастин поново зближили. Једном је особа блиска Хејјли коментарисала гласине о њиховој присности. 'Хејли има све разлоге да се осећа угрожено. Сада када је Кортни слободна, поново би кренула за Џастином', рекао је извор за америчке медије.

8. У здравом телу здрав дух

Брачни пар Бибер труди се да води здрав живот. Труде се да једу здраве намирнице и вежбају редовно, колико год им обавезе то дозвољавају.

 

Прочитајте још: "Сећам се да сам била тако љубоморна": Ева Лонгориа искрено о некадашњим љубавима

9. Приватност пре свега

Због превелике популарности коју поседују, јако је тешко да Џестин и Хејли своју приватност задрже за себе. Међутим, они имају договор да све што не мора да се каже и "пусти" у јавност остане између њих двоје.

10. Породица је све на свету

Провести квалитетно време с породице једна је од важнијих одлука супружника Бибер. Они су на друштвеним мрежама више пута показали да то правило и успешно проводе.

 

11. Деца апсолутно долазе у обзир

Пар несумњиво жели децу. међутим, када ће се то десити и даље је неизвесно, а по њиховим изјавама рекло би се да ће Хејли одлучити о томе.

'Увек смо говорили о томе да желимо да будемо у браку и да будемо млади, да имају младу породицу и малу децу', открила је Хејли у документарцу из 2021. године, 'Јустин Биебер: Наш свијет'.

'Видећемо', рекла је тада Хејли, док јој је Џастин одговорио - 'Од тебе зависи, душо'.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas