Oglas
· · Komentari: 0
iskreno

Elton Džon otkrio detalje iz života Majkla Džeksona: "Bio je uznemirujuća osoba"

Pevač Elton Džon poznavao je Majkla Džeksona od kad je bio dete

1659510837_Collage-Maker-03-Aug-2022-09.08-AM.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Pevač Elton Džon decenijama je deo svetske javne scene. Zato nije iznenađenje što je njegova nova autobiografija, "Ja: Elton Džon", puna šokantnih otkrića o njegovom životu u šou biznisu. Elton je u knjizi potkrio mnoge detalje koje javnost do sada nije znala, a nešto od toga odnosilo se i na legenadarnog Majkla Džeksona.

Pročitajte još: Ovako mu Saška tepa: ĐORĐE ĐOKOVIĆ i njegova devojka na romantičan način proslavili godišnjicu

- Poznavao sam Majkla od njegove 13. ili 14. godine. Bio je najslađi klinac koga možete da zamislite, ali u nekom trenutku tokom godina, počeo je da se izoluje od sveta i stvarnosti, kao što je to učinio Elvis Prisli - piše u knjizi, prenosi Yahoo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elton John (@eltonjohn)

Džon takođe spekuliše o Džeksonovoj zavisnost od lekova:

- Bog zna šta mu se dešavalo u glavi, i Bog zna kakve je sve lekove pio, ali svaki put kada sam ga video u njegovim poznim godinama mislio sam da je potpuno izgubio živce. Ne mislim to na bezbrižan način. Bio je stvarno mentalno bolestan, uznemirujuća osoba. Iz bilo kog razloga, izgleda da uopšte nije mogao da se nosi sa društvom odraslih - oštro piše Elton.

Pročitajte još: Modni promašaj i potpuni letnji HIT? Bred Pit odevnom kombinacijom iznenadio mnoge (FOTO)

Kralj popa, Majkl Džekson, nije jedina zvezda osvetljena u ovim memoarima. Džon takođe opisuje  posebno prijateljstvo sa princezom Dajanom, kao i večeru na kojoj su se Silvester Stalone i Ričard Gir umalo potukli dok su se takmičili za njenu naklonost.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas