Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Здравствено стање Кејт Мидлтон још увек изазива забринутост: Инсајдери из палате открили због чега стрепе

Последњи пут јавност је Кејт Мидлтон видела на Божић и до сада је Кенсингтонска палата издала само два саопштења о њеном здравственом стању.

1708693979_profimedia-0838055538.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Када је Кенсингтонска палата први пут објавила да ц́е Кејт Мидлонт, принцеза од Велса, бити подвргнута заказаној операцији абдомена, краљевски стручњаци нису могли, а да не примете да се неки детаљи о овој операцији једноставно нису поклапали. Али након што јавност није видела Кејт Мидлтон више од месец дана након операције појављује се забринутос због мистериозне бриге за здравље принцезе, пише Тхе Лист.

Дан након Кејтине операције, Кенсингтонска палата је објавила своје саопштење на Инстаграму, наводец́и:

- На основу тренутних медицинских савета, мало је вероватно да ц́е се вратити на јавне дужности до после Ускрса. Принцеза од Велса цени интересовање које ц́е ова изјава изазвати. Она се нада да ц́е јавност разумети њену жељу да задржи што је могуц́е више нормалности за своју децу; и њену жељу да њени лични медицински подаци остану приватни.

Кејт Мидлтон није виђена недељама након што је отпуштена из болнице

Дејли мејл је известио да је Кејт Мидлтон отпуштена из болнице после операције абдомена 28. јануара. То би значило да  је њена хоспитализација трајала 11 дана, што је у складу са првобитном проценом Кенсингтонске палате. Али иако је палата јасно ставила до знања да се Мидлтонова нец́е редовно појављивати у јавности све до касног пролец́а, чињеница да принцеза није чак ни примец́ена како путује или се опушта код куц́е изазвала је забринутост, пишу британски медији.

Главни краљевски дописник Њузвика Џек Ројстон сматра да би палата требало да размислити о уверавању јавности да је све у реду.

- Принцеза од Велса се још увек опоравља, још је нисмо видели, још увек нисмо видели њену фотографију. Почињем да се питам да ли би за краљевску породицу било добро да објаве нешто снимљено у мирном породичном окружењу, само да увере људе да је све у реду - рекао је и додао да би тако спречили гласине.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas