Oglas
· · Komentari: 0

Zdravstveno stanje Kejt Midlton još uvek izaziva zabrinutost: Insajderi iz palate otkrili zbog čega strepe

Poslednji put javnost je Kejt Midlton videla na Božić i do sada je Kensingtonska palata izdala samo dva saopštenja o njenom zdravstvenom stanju.

1708693979_profimedia-0838055538.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Kada je Kensingtonska palata prvi put objavila da će Kejt Midlont, princeza od Velsa, biti podvrgnuta zakazanoj operaciji abdomena, kraljevski stručnjaci nisu mogli, a da ne primete da se neki detalji o ovoj operaciji jednostavno nisu poklapali. Ali nakon što javnost nije videla Kejt Midlton više od mesec dana nakon operacije pojavljuje se zabrinutos zbog misteriozne brige za zdravlje princeze, piše The List.

Dan nakon Kejtine operacije, Kensingtonska palata je objavila svoje saopštenje na Instagramu, navodeći:

- Na osnovu trenutnih medicinskih saveta, malo je verovatno da će se vratiti na javne dužnosti do posle Uskrsa. Princeza od Velsa ceni interesovanje koje će ova izjava izazvati. Ona se nada da će javnost razumeti njenu želju da zadrži što je moguće više normalnosti za svoju decu; i njenu želju da njeni lični medicinski podaci ostanu privatni.

Kejt Midlton nije viđena nedeljama nakon što je otpuštena iz bolnice

Dejli mejl je izvestio da je Kejt Midlton otpuštena iz bolnice posle operacije abdomena 28. januara. To bi značilo da  je njena hospitalizacija trajala 11 dana, što je u skladu sa prvobitnom procenom Kensingtonske palate. Ali iako je palata jasno stavila do znanja da se Midltonova neće redovno pojavljivati u javnosti sve do kasnog proleća, činjenica da princeza nije čak ni primećena kako putuje ili se opušta kod kuće izazvala je zabrinutost, pišu britanski mediji.

Glavni kraljevski dopisnik NJuzvika Džek Rojston smatra da bi palata trebalo da razmisliti o uveravanju javnosti da je sve u redu.

- Princeza od Velsa se još uvek oporavlja, još je nismo videli, još uvek nismo videli njenu fotografiju. Počinjem da se pitam da li bi za kraljevsku porodicu bilo dobro da objave nešto snimljeno u mirnom porodičnom okruženju, samo da uvere ljude da je sve u redu - rekao je i dodao da bi tako sprečili glasine.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas