Oglas
Oglas
· · Коментари: 1

Жељко Шашић проговорио о компликованом односу са ћерком: "Не доживљава ме као оца"

Певач отворио душу

1653462662_sasic-1.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Жељко Шашић небројано пута до сада је причао о свом односу са ћерком Софијом, коју је добио у браку са Соњом. Иако се ситуација стабилизовала, популаран певач и даље сматра да га ћерка не доживљава као оца и да не тражи савете од њега:

Прочитајте још: Дечко Анастасије Ражнатовић упознао Цецу: Ево како је прошао сусрет (ВИДЕО)

- Да се Соња и ја нисмо развели, Софија сигурно не би била толико медијски присутна. Ја сам био строго за то да се раздвоје приватно и пословно. Ћерка се сада и бави послом који је везан за медије, ако јој то прија, онда нека јој је срећан пут. Сувише је она своја да би мене питала за савет.

- Нисам ја та адреса, има она кога ће да пита. Када се опредељивала чиме ће да се бави, ја нисам био присутан у њеном животу, али не својом кривицом. То је све толико компликовано да би се о томе причало - рекао је Жељко за Свет и дода:

- Тешим себе да свако плаћа цену неког времена или одлука. Молим се да све буде добро. Наш однос је и данас јако чудан, смета ми то. Ћерка ме још није прихватила као родитеља, као неког коме је улога да брине, скреће пажњу на многе ствари. Ја покушавам да схватим њене године, као старији, тата сам, морам - заључио је певач за Свет.

БОНУС ВИДЕО:
 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas