Oglas
· · Komentari: 1

Željko Šašić progovorio o komplikovanom odnosu sa ćerkom: "Ne doživljava me kao oca"

Pevač otvorio dušu

1653462662_sasic-1.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Željko Šašić nebrojano puta do sada je pričao o svom odnosu sa ćerkom Sofijom, koju je dobio u braku sa Sonjom. Iako se situacija stabilizovala, popularan pevač i dalje smatra da ga ćerka ne doživljava kao oca i da ne traži savete od njega:

Pročitajte još: Dečko Anastasije Ražnatović upoznao Cecu: Evo kako je prošao susret (VIDEO)

- Da se Sonja i ja nismo razveli, Sofija sigurno ne bi bila toliko medijski prisutna. Ja sam bio strogo za to da se razdvoje privatno i poslovno. Ćerka se sada i bavi poslom koji je vezan za medije, ako joj to prija, onda neka joj je srećan put. Suviše je ona svoja da bi mene pitala za savet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofija Sasic (@sofiijavu_)

- Nisam ja ta adresa, ima ona koga će da pita. Kada se opredeljivala čime će da se bavi, ja nisam bio prisutan u njenom životu, ali ne svojom krivicom. To je sve toliko komplikovano da bi se o tome pričalo - rekao je Željko za Svet i doda:

- Tešim sebe da svako plaća cenu nekog vremena ili odluka. Molim se da sve bude dobro. Naš odnos je i danas jako čudan, smeta mi to. Ćerka me još nije prihvatila kao roditelja, kao nekog kome je uloga da brine, skreće pažnju na mnoge stvari. Ja pokušavam da shvatim njene godine, kao stariji, tata sam, moram - zaljučio je pevač za Svet.

BONUS VIDEO:
 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas