Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МУКЕ МАЈКИ

Жена Орланда Блума и популарна певачица Кети Пери духовито о мајчинству. "Немам времена ни за депилацију ногу"

Популарна певачица члан је жирија у популарном америчком такмичењу.

1617787905_kattz-pe.png
Фото: Принтсцреен / Инстаграм / катyперрy
Oglas

Популарна америчка певачица и супруга Орланда Блума признала је како је од како је постала мама поприлично заузета.

Прочитајте још: Изазов "носите старе ствари" прихватила и Џесика Алба: Данас носи хаљину стару 10 година (ФОТО)

Новопечене маме морају да одлуче шта је у њиховом животу најважније, те је тако и Кети Пери у лето 2020. године добила ћерку необичног имена Даисy Дове, која се дословно може превести као Красуљак Голубица,те је њој, за сада, бријање ногу једноставно није на тој листи.

Како је она члан жирија "Америчког идола", рекла је једној учесници Касандри:

- Ваш глас је духовно искуство. С другог је света, анђеоски. Као новопечена мама немам баш пуно времена, па сам престала бријати ноге. Али када сте певали длаке на мојим ногама дигле су се 5 центиметара. Осетила сам језу у целом телу. Невероватно!

Прочитајте још: Краљевска породица као прави СЕОСКИ ПАР?! Да ли бисте икада препознали да су то принц и КРАЉИЦА ЕЛИЗАБЕТА (ФОТО)

Певачица је касније на Твитеру објавила анимирану слику са длакавим ногама и написала: "Стварни изглед мојих ногу кад чујем како Касандра пева".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas