Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Покупио симпатије: Овом дечку НАТАША БЕКВАЛАЦ шаље срца (ФОТО)

Ево ко је дечко коме певачица шаље срца

1660038973_nata-nasl.png
Фото: Инстаграм/Принтскрин/беквалцева
Oglas

Певачица Наташа Беквалац иза себе има три брака, међутим ни то је није натерало да одустане од љубави. она каже да је сама али да вера у љубав и брак и даље постоји.

Сад је заинтригирала обајвом на свом Иснтаграм сторију како је слала срца момку који је најпре таговао њу на својој фотографији.

Наиме, Наташа, која је до сада у љубави била доста затворена и није често објављивала своје симпатије, сада је јавно показала наклоност према младићу преко Инстаграма.

Прочитајте још: Ураганка САЊА ВУЧИЋ данас је напунила 29 година: Погледајте какво изненађење јој је сестра приредила (ФОТО)

Јавности непознат Марко Зорић, пореклом из Хрватске,објавио је своју фотографиоју уз коју је таговао Наташу на свом профилу на Инстаграму и уз њено име ставио срце.

Фото: Инстагран/Принтскрин/маркозориц5

Певачица је на свом сторију поделила фотографију, а у поруци му је послала срце, чиме се Марко одмах похвалио. Преписку с Наташом, Зорић је јавно поделио.

Фото: Инстагран/Принтскрин/маркозориц5

Марко је љубитељ фудбала, али се овим спортом не бави професионално.

Подсетимо, певачица се недавно осврнула и на мушкарца у њеном животу.

- Страх је болест, а ја сам поприлично здрава. Знам да бог има планове за мене и ако не делује тако. Све што се деси ће ми бити потребно и за мој раст. Ако се заљубим то ће бити криминално, мени везе ни на близу нису успевале, не знам како би било на даљину, можда би то било боље за мене. Помислим да ми треба мушкарац када ми треба физичка помоћ, али за друго не знам. Навикнута сам овако, не знам да ли би ми било лакше или теже. Није ми терет што сам самохрана мајка - признала је том приликом Наташа.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas