Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Жика Јакшић заплакао због Милице Тодоровић: "Срце моје лепо"

Водитељ и продуцент завршио у сузама

1663832924_zika-jaksic-i-milica-todorovic.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Прва
Oglas

Милица Тодоровић успела је да изведбом расплаче Жику Јакшића. 

Певачица је у емисји "Никад није касно", где је била члан жирија, извела нумеру од Адел „Роллинг ин тхе дееп", којом је све оставила без даха, а посебно Жику Јакшића, који није могао да задржи сузе:

Прочитајте још: Наташа Беквалац проговорила о подстанарском животу и пресељењу у САД: "Тамо сам најсрећнија"

- Милицу волим као особу и за њу сам везан још од времена друге сезоне „Звезда Гранда" када је имала петнаест година. Победила је у тој сезони и кад су је проглашавали за победника, ја сам толико био срећан да сам поред бине на Ташмајдану заплакао - рекао је Жика и додао:

- Морам да кажем да ми је јако драго због тебе. Са петнаест година си залепршала естрадом, али си тако мирно сачекала осамаесту, кренула сигурним корацима и постала један од најбољих вокала у целом региону. Морам да кажем из поштовања према свим твојим колегиницама, ако би ставили на вагу с једне стране како Милица пева забавну, а с друге како народну, ту ширину јако мало певача има на овим просторима. Милице, ја сам поносан на тебе, срце моје лепо - закључио је Жика у емисји "Никад није касно".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas