Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Жив се човек на све навикне": Петар Стругар проговорио о РАЗВОДУ и породици - "Било ми је важно да добијем дете"

Познати глумац открио како се осећао после развода и како је он утицао на његовог сина

1700741089_Foto-Ataimages.rs-Petar-Strugar.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Глумац Петар Стругар има веома буран љубавни живот, а тренутно ужива у емотивној вези са колегиницом Нином Нешковић.

Петар је имао први брак са бившом супругом Иваном, са којом се венчао 2013. године након две године забављања, а годину дана касније су добили сина Зарија. Међутим, 2015. године су се развели.

Он је у емисији "Гоца шоу" проговорио о породици и односу са бившом супругом.

- Породица је битна, сад успем, не успе. Није ми било тешко због развода, али ми је био тежак тај моменат кад схватиш да ниси сам, ту је дете. Ипак, жив се човек на све навикне - почео је глумац, а на питање у каквим је односима са мајком свог првог детета, одговорио је:

- Кад се разиђете, зашто не би били у добрим односима. Све мораш да ставиш са стране јер то дете ништа није криво. Прогуташ шта треба да прогуташ. Сада смо можда у бољим односима него кад смо били заједно, да".

Гоца Тржан га је питала да ли му је жао што није сачувао породицу.

- Најважиње је да схватиш да смо сви људи и да је све то нормално, све је решиво. Нема разлог да се пролонгира нешто што не иде, да се инсистира, ако не иде, не иде, идемо даље. Сам пао, сам се ударио.

Стругар истиче да му је најважније било да се оствари као отац, те је истакао да воли што се остварио у тој улози као млад, са 26 година.

- Моја идеја је била да добијем дете, и мени је то било важно. Породица ми је важна и моји су ме тако васпитали.

 

Он је нагласио да би волео да има још деце.

- Боже здравља, ја бих волео да имам петоро, шесторо деце, то сам од средње школе говорио, али видећемо полако.

Петар је додао и да је одрастао са маћехом и оцем.

- Ја сам одрастао са оцем и маћехом. Они живе у Будви, тамо су ми браћа. Тако смо функционисали. Подигли су нас тројицу. Та жена ме је подигла, зовем је мајком приватно, од моје друге године је ту.

Он је потом открио и како се договара са бившом супругом око детета, и да ли проводи син више времена код њега или код мајке.

- Ми се шалтамо, дечак је, треба да се поистовети са мушком фигуром. За почетак, има ту разних техника које треба да му покажем, на пример од тога како да се окупа. Он тренира карате, иде на пливање - прича он и додаје како васпитава сина и да ли је строг тата:

- Није погрешна ни једна, ни друга метода, то што мајке размазе синове, ни очеви што су строги. Ја умем да будем строг, али нисам смарач. Може да плаче до прекосутра, али је "не" не. Мало се распилави, али нема даље. И ми се грлимо и мазимо - завршио је он у емисји на К1.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas