Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ЖИВЕЛА У НЕХУМАНИМ УСЛОВИМА": Ћерка Јасне Шекарић побегла са бебом од Египћанина због немаштине? (ФОТО)

Породична драма у дому Јасне Шекарић.

1645435076_jasna-poster.jpg
Фото: instagram/jasna.sekaric/mado_king_2
Oglas

Леа Шекарић, ћерка наше олимпијске шампионке Јасне Шекарић, нашла се у центру скандала након што је са ћерком дошла у Србију и не жели да се врати код мужа у Египат, а супруг је оптужује за отмицу детета. Египћанин Сајед Абубакар говорио је медијима како је дошло до тога да Леа оде са ћерком, али ни реч није рекао о томе како су живели и због чега је она била приморана да оде.

Извор близак породици Шекарић открио је детаље ове љубави, односа и разлоге због којих је Шекарићева одлучила да се са наследницом врати у Србију, а о чему њен супруг ћути.

Прочитајте још: Адриана Лима објавила да је ТРУДНА по трећи пут: Ево како је "ПРЕПАЛА" будућег тату (ФОТО/ВИДЕО)

"Леа и Сајед су се упознали у августу 2020. године, на летовању у Хургади. Леа је тамо отишла са другарицама, а Сајед је радио као аниматор у хотелу у којем је одсела, а у којем је држао тренинге популарне зумбе", започео је извор и додао:

"Била је то страсна и летња љубав коју ни Леина мајка Јасна није успела да раскине. Њена мезимица је веровала да јој се десила љубав за цео живот, водила се тиме, а и он јој је у том тренутку обећавао куле и градове."

Леа се са њим преселила у Египат, а живот тамо није уопште једноставан. Животни стандард им је врло низак, недостаје им социјална и здравствена заштита, послова нема, а положај жена је изузетно лош, па је све то почело врло брзо да квари њихову срећу.

"Леа је остала у Хургади, иначе туристичком месту, неколико месеци касније сазнали су да је у другом стању и то је био довољан разлог да се не врати у родну Србију. Иако се надала да ће се нешто променити, она тамо није имала посао. Дане је проводила у трошном стану без основних хигијенских услова за пристојну егзистенцију. Зарада од Саједовог посла постала је џепарац од ког нису могли ни да преживе неколико дана а камоли да квалитетно живе, посебно када је на путу било дете", говори извор за Ало!

Они су почели да позајмљују новац, а финансијска помоћ им је стизала и из Србије.

"Леа је, видевши у каквој је ситуацији, период трудноће одржавала тако што је позајмљивала новац. Живела је с инструктором зумбе и буквално није имала шта да једе. Јасна јој је слала сваког месеца паре које је он трошио, а пошто то мајци није смела да каже, позивала је и своје другарице да јој кришом уплате цркавицу за анализе, прегледе код доктора..."

У новембру прошле године на свет је дошла њихова ћерка, а Леа је одлучила да мора да промени нешто како би ћерки обезбедила нормалне услове за живот.

"Она се породила у новембру прошле године, а пре нешто више од месец дана се вратила у Србију да би себи и својој ћерки обезбедила боље сутра. Саједово понашање је непримерено и слободно могу да кажем да њему није ни до Лее ни до њихове ћерке, већ до живота какав му је супруга са својим донацијама из Србије обезбеђивала", закључио је извор близак породици Шекарић.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО: 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas