Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕОБИЧАН СПОЈ

"МАМУ СУ ОСУЂИВАЛИ": Ово је ЗЕТ ЈАСНЕ ШЕКАРИЋ - Египћанин Мадо има необичан посао и ВИП пријатеље (ФОТО)

Вишеструка првакиња у стрељаштву Јасна Шекарић (55) постала је бака, а њена ћерка Леа Шекарић добила је ћерку, којој је дала име Софи и сви су се запитали ко је отац девојчице.

1638270913_pjimage--52-.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм
Oglas

У питању је Ђ из Египта који је на друштвеним мрежама познат као Мадо Кинг, где је својевремено објављивао слике са Кариба где је живео и радио.

Буран љубавни живот

Он је сада на свом Инстаграм профилу објавио фотографију ћеркице у којој жели да му Ђ Калид и Вил Смит честитају рођење малене Софи.

Фото: принтскрин/инстаграм 

Да подсетимо, ћерка јасне шекарић, Леа учествовала је у ријалитију "Задруга" , где је била интимна са цимером Радетом Лазићем. Наиме, она је тада ушла у "Задругу" као заузета девојка, а није јој требало дуго да свог дечка јавно превари.

Прочитајте још: Где су сада глумци ОМИЉЕНОГ ПРАЗНИЧНОГ филма "У ствари љубав": Трагедија, сломљено срце и Холивуд (ФОТО)

Како се тада писало, она је, након само три дана од свог уласка, испод покривача била интимна са Лазићем, међутим из ове њихове афере није се изродила веза.

Након тога, Леину пажњу привукао је Никола Орозовић. И таман кад су почели да остварују приснији однос, Леа је, упркос томе што је због свих поменутих дешавања била у центру пажње, номинована за избацивање, а онда је и напустила "Задругу".

- Таман смо се Никола и ја опустили, тј. он, кренули смо у неку причу, онда се десила номинација. Две недеље су прошле, ја стварно могу да кажем да сам се заљубила и зато ми је много тешко пао овај одлазак. Много сам се везала за неку групу људи. Рекао ми је да ће бити све у реду и да ћемо се чути када буде изашао - рекла је тада у студију Леа.

Иако се до тада суздржавао, манекен Раде Лазић, само три дана након Леиног избацивања нашао је нову девојку, Маријану Зоњић, са којом веза такође није потрајала.

Мамине критике

Након што је изашла из ријалитија, Шекарићева је признала да су је погодиле реакције људи на њено учешће.

- Мени је све то јако тешко пало у тренутку када сам изашла, немам ништа лоше о Радету Лазићу да кажем. Не могу да кажем да је то била грешка. Стварно сам особа која је увек причала све најгоре о комбинацијама и да сам знала да ми не бисмо били заједно после тога, сигурно се не би десило. То је иза мене - рекла је Леа и додала:

- Маму су осуђивали, видела сам по коментарима. Рекла сам јој да покуша то да не чита, мада она је и сама током своје успешне каријере схватила да ће увек бити разних прича. Нас две смо дуго причале када смо стугле у стан, било је ту критика и похвала, али остаће све између наша четири зида. Мислила сам да ме она неће сачекати у студију, јер је требала да буде у Кини - рекла је тад млада Леа.

(Блиц)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas