Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Живим у изнајмљеном стану": Милена Ћеранић открила да не поседује ниједну некретнину, па се дотакла одласка код психотерапеута и везе са ожењеним мушкарцем

Певачица се дотакла многих тема

1683724010_mcerr.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Живот певачице Милену Ћеранић никада није мазио, а сада је отворено говорила о психичким проблемима које је имала, немаштини кроз коју је прошла, али и љубави са ожењеним мушкарцем.

Млада певачица је после учешћа у ријалитију "Фарма" имала проблема са анксиозности, због чега је потражила стручну помоћ и пила лекове за умирење срчаног живца јер је имала паничне нападе, а од тада редовно посећује психотерапеута.

- По изласку из "Фарме" била сам веома лоше јер сам се тамо сусрела са злим људима, а нисам била спремна за то. Зато сам отишла код моје докторке, која ми је помогла да се изборим са анксиозношћу. Дала ми је лекове за умирење срчаног живца због паничних напада, који су били страшни. Кад год бих изашла на бину, имала бих невиђену трему, која ме ни на секунду није напуштала. Био је то велики стрес за мој организам, па сам морала да будем на терапији - започела је певачица за "Информер", и наставила:

- Када сам испила све лекове које ми је дала докторка, кренула сам на разговоре код психотерапеута, који ми је променио живот из корена. Свима бих препоручила да иду код стручњака јер могу много да вам помогну и усмере вас на прави пут. Разговори су ми помогли да вратим самопоуздање, које је у једном тренутку било на минимуму зато што сам доживела и велику славу и највећи пад у животу. Тешко је носити се са тим да си најпопуларнија личност у земљи, а у следећем анонимна особа, коју нико не препознаје. Имала сам каријеру, а нисам могла да напредујем, па самим тим нисам довољно ни зарађивала. То је било веома потресно за мене.

Милена је породични дом напустила са само 19 година, када је одлучила да се пресели у српску престоницу и посвети се изградњи каријере.

- Желела сам да се осамосталим и да не зависим од родитеља, па сам почела да наступам по клубовима. Некад је било посла, али је било и периода када немамо ниједну тезгу. Дешавало се да немам пара за кирију, а нисам желела да тражим новац од породице. Сестра, са којом сам живела и ја нисмо имале новца ни за хлеб. Сећам се да ми је једном рекла да има 50 динара и да ћемо од тих пара нешто купити. Због свега тога сам, када узмем 100 евра за ноћ од певања, са сестром одлазила у ресторан и све паре трошила на храну.

Ћеранићева је једна од ретких певачица која нема ни једну некретнину, већ и даље станује као подстанар.

- Живим у изнајмљеном стану јер сам одабрала да певам по два сата у клубовима, а не да наступам по цео дан и ноћ на свадбама и приватним весељима, где се заради највише пара. Само сам два пута у животу добила добар бакшиш од око 10.000 евра. Зато немам стан, али планирам ускоро да купим плац и саградим кућу.

Милена је била у емотивној вези са кошаркашем Владимиром Дашићем, који је био ожењен, што је био још један скандал у њеној каријери.

- Тачно је да сам волела заузетог мушкарца, не стидим се тога! А свако ко ме осуђује је несрећан и треба да се позабави својим животом. У нашем односу није било зле крви и ја никог нисам раставила. Ништа ружно се није догодило. Напротив, само лепе емоције са моје стране. Не треба осуђивати никога јер не знате шта може вама да се деси.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas