Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕПРЕПОЗНАТЉИВ

ЗЛОСТАВЉАО ЖЕНЕ, ОПТУЖЕН ЗА КАНИБАЛИЗАМ, ПОРОДИЦА ГА СЕ ОДРЕКЛА: Глумац Арми Хамер се потпуно повукао из јавности, а сада изгледа ОВАКО (ФОТО)

Глумчев живот је од недавно доживео суноврат, а у документарцу који је снимљен о његовој породици- наводи се да су и отац и деда имали сличне склоности!

1669300912_profimedia-0565878416-ARMI-HAMER-PROFILNA.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

До средине 2020.године, Арми Хамер био је уважени глумац из млађе генерације, који је чак био номинован за Оскара. Звезда филмова ''Зови ме својим именом'' и ''Смрт на Нилу'', Арми Хамер (36), годину и по дана уназад је у центру пажње због оптужби и контраверзи везаних за његов приватни живот.
Када су он и његова супруга, глумица Елизабет Чемберс објавили развод брака у јулу исте године, деловало је само као још један наслов у медијима. Пар је био у браку 10година, а заједно 13, и деле двоје деце.

Фото: Профимедиа

Међутим, од тог тренутка креће да испливава сав 'прљав веш' из глумчевог живота, као и разне морбидне оптужбе на његов рачун. У јануару 2021., анонимна жена, која се идентификовала као Ефи, својом објавом на Инстаграму, покреће лавину.
Она тврди да је имала четворогодишњу аферу са Хамером, током које јој је слао графичке и насилне текстове о фетишима, и фантазијама о силовању, канибализму и његовим жељама да јој ''попије крв''.

Прочитајте још: Београђанин (32) преминуо од можданог удара: Ово су први симптоми и знакови да се одмах обратите лекару

Фото: Профимедиа

Она објављује све текстове и снимке екрана, које је наводно добила од Хамера, као и порука које су наводно стигле од других бивших.
- Жене су ми прилазиле са својим причама о аферама, док смо разговарале, преплављене тугом'', пише она у једној Инстаграм причи.

Дан касније, Хамер добровољно напушта снимање филма са Џенифер Лопез, ''Венчање са пушком'', а у улози га мења Џош Духамел.

Оптужбе су се само низале, када су и остале жене решиле да разоткрију Армијеве мрачне пориве. Једна од њих је и извесна Кортни Вуцековић, која тврди да је била у вези са њим од јуна до октобра 2020. У изјави за 'Паге сиx', она је изјавила да ју је глумац емотивно злостављао, присиљавао на разне сексуалне експерименте, и чинио да се не осећа безбедно.
- Радио ми је неке ствари , због којих се нисам осећала пријатно. Из неког разлога, уверио ме је да су те ствари ОК, и довео ме је у неке страшне ситуације, где нисам била ОК, и много је пио, изјавила је она.

Прочитајте још: Увек је била под лупом јавности: Ћерка Тома Круза и Кејти Холмс је порасла, данас овако изгледа (ФОТО)

Фото: Профимедиа

Још много слика снимака екрана је процурело Интернетом, као и слика са Хамеровог другог Инстаграм профила, где се приказују везане жене. Хамер је такође у неким од својим интервјуима отворено говорио освојим фетишима, као и својим склоностима ка садо- мазохизму.

Још једна од његових бивших партнерки, Пејџ Лоренз, испричала је о свом искуству:
- Добијала сам поруке у којима ми је слао слике на којима сам везана, за које нисам знала. Нисам знала ни да слике постоје, ни како изгледају, изјавила је она, и додала да је током везе глумац повређивао, имао насилне односе и сликао је без њеног пристанка.

Након скандала, Холивуд је окренуо леђа некадашњој звезди у успону.
Глумац је на последњим сликама виђен како бесциљно лута у поцепаној мајици, и видно запуштен. Како се наводи, и његова породица је дигла руке од њега, те се тренутно налази на Кајманским острвима, где ради као менаџер стамбеног објекта.

Фото: Профимедиа

Недавно је стигла вест и да је његов отац Мајкл, преминуо у 67-ој години, услед дугогодишње борбе са раком.
Међутим, изгледа да Арми није једини који има мрачне тајне, те је недавно изашао докуметарац 'Кућа Хамерових', где се говори да је и његов покојни отац Мајкл имао изопачене сексуалне фантазије, које је тајно спроводио. Мајкл је био умешан у највећи скандал са уметничким преварама, а такође је како се наводи у филму, испод средишта компаније Хамер имао 'сексуалну тамницу'. Прича се да је Мајкл имао изопачене фантазије, које је спроводио тајно.
Армијев деда, Џулијан Хамер је наводно сексуално злостављао своју ћерку Кејси. А Армијев чукун деда, Џулијус је био руски мигрант, који је био осуђен за убиство из нехата, а такође је 1919.затворен јер је извршио абортус жени руског дипломате, која је умрла неколико дана након поступка.

Изгледа да се клупко породице Хамер тек размотава, а Арни како због својих, испашта и због грехова својих претхдоника.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas